Paikallisuutiset

PS Pulssin etusivu herättää valtakunnallistakin huomiota – kunnat ja elinkeinoelämä lähettävät rohkaisevaa viestiä joka kotiin jaettavan lehden kautta

Idean äiti Annika Annala esittelee uusinta PS Pulssia. Lehti on jaettu yli 20 000 talouteen Pietarsaaressa, Luodossa, Pedersöressä ja Uusikaarlepyyssä.
Idean äiti Annika Annala esittelee uusinta PS Pulssia. Lehti on jaettu yli 20 000 talouteen Pietarsaaressa, Luodossa, Pedersöressä ja Uusikaarlepyyssä. Kuva: Pirkko Högkulla

"Paikallisten työpaikkojen ja palveluiden puolesta." Noin seisoo perjantaina 20. maaliskuuta ilmestyneenPS Pulssin etusivun otsikossa.

Kyse on Pietarsaaren, Pedersören, Luodon ja Uusikaarlepyyn kuntien sekä alueen elinkeinoelämän tahojen koko sivun ilmoituksesta, jossa valetaan uskoa paikalliseen työhön, kauppaan ja liike-elämään.

Etusivu on jo herättänyt valtakunnallistakin huomiota. Suomen paikallismediat Oy:n viestinnästä vastaavaKati Uusitalo näkee, että perinteinen ja luotettu paikallislehti on luonteva ilmoitusmedia, kun julkiset tahot ja liike-elämä yhdessä haluavat puhua kansalaisille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Pietarsaaren Sanomat on ollut olemassa jo kauan ja vastuullisen journalismin merkitys korostuu kriisiaikana. Meillä on ilolla pantu merkille, että Pietarsaaren seudulla toimitaan näin.

Suomen paikallismediat Oy:ssä on noin 150 jäsenlehteä, joita lukee viikoittain runsaat 1,5 miljoonaa suomalaista. Uusitalo on tiedottanut jäsenlehtiä PS Pulssin etusivusta.

Etusivulla näkyvään ilmoitukseen johtaneen idean äiti Pietarsaaren Sanomissa on ilmoitusmyyjäAnnika Annala.

– Kollegani Joachim Kåla innostui ajatuksesta heti ja lähdimme sitä sitten yhdessä toteuttamaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hän sanoo tarkoituksena olevan sekä paikallisten kuluttajien että yrittäjien hengennostatus.

– Oli hyvin koskettavaa, kun juttelin erään pitkään Pietarsaaressa toimineen yrittäjän kanssa ja hän toi julki huolensa siitä, pitääkö ovi jossain vaiheessa laittaa kokonaan kiinni. Olemme nyt kaikki tässä samassa veneessä yrittäjinä ja palkansaajina sekä tietysti asiakkaina.

PS Pulssi on Pietarsaaren Sanomien perjantaisin ilmestyvä kaupunkilehti. Normaalipainos on 12 200 ja suurjakelu 20 200 kappaletta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä