MAINOS

Xbox kesäkuussa: Tämän kuukauden pelit Xbox Series X ja S -konsoleille

MAINOS -

Microsoft on keskittynyt merkittävästi peleihin uusimman Xbox Series -konsolien julkaisun jälkeen, joten voit olla varma, ettei peleistä ole puutetta kesäkuun aikana. Xbox Series X ja S saavat monia julkaisuja tänä kuuna, joten puhutaan sellaisista, joita kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Scarlet Nexus 

Jos olet pelannut pelejä kuten Nier:Automata tai uutta suosittua tulokasta Gensin Impactia, saatat huomata, että Scarlet Nexus sopii samoihin ”anime-hack’n’slash-peleihin”. JRPG-genrellä ei ole ollut parhaita pelejä itsestäänselvien timanttien, kuten Final Fantasy ja Tales-sarja, ulkopuolella. Tietenkin olemme hieman skeptisiä uusiin tulokkaisiin.

Scarlet Nexus näyttää virkistävältä uudistukselta japanilaisten toimintaroolipelien genreen räikeillä grafiikoilla, dynaamisilla hahmoilla ja monilla parhailla elementeillä, joita rakastamme tästä genrestä. Julkaisija on sijoittanut pelinsä omaan kategoriaan, kutsuen sitä nimellä ”Brainpunk”, mikä on suhteellisen uusi termi monille pelaajille.

Scarlet Nexus sijoittuu kaukauiseen tulevaisuuteen, jossa ihmisille on kehittynyt telepaattisia taitoja. Siinä ei ole mitään uutta, mutta merkittävää on premissin implementointi. Ohjaat hahmoja perinteisessä roolipelissä beat-’em-up-pelien tavoin. Kuitenkin voimiesi avulla voit vuorovaikuttaa ympärillä olevien materiaalien kanssa puolustuksellisesti tai suoraan hyökäten vihollisia vastaan.

Pelaajat voivat lainata taitoja vihollisilta, sekä taistelu- ja fyysiset animaatiot ovat saaneet vahvasti inspiraatiota peleistä kuten Bayonetta, Devil May Cry ja muista suosituista hack’n’slash- ja beat-’em-up --peleistä. Tavallisten pelien ja pensseleiden lisäksi olemme varmoja, että tämä peli tulee olemaan hauska ja virkistää JRPG-genreä pelityylin faneille.

Ninja Gaiden: Master Collection  

Termiä ei kuule enää niin paljon nykyään, mutta milleniaalit tietävät, mitä ”nintendo-vaikea” tarkoittaa. Ninja Gaidenin osalta suosittu 90-luvun termi kuvaa täydellisesti Ninja Gaiden -pelien vaikeutta. Tämä pelisarja toi samankaltaisen vaikeuden peleihin, jonka Dark Souls ja Bloodbourne ovat popularisoineet.

Olet varmasti kuullut Ninja Gaidenista, sillä se on korkeasti arvostettu pelisarja. Master Collectioniin kuuluvat pelit ovat Ninja Gaiden: Sigma (2007), Ninja Gaiden: Sigma 2 (2009) ja Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge (2012). Kaikki pelit julkaistaan kaikilla pelattavilla hahmoilla ja lisäosilla, jotka kuuluivat peleihin. Pelejä ei optimoida kuitenkaan täysin Xbox Series X/S, mikä on siedettävä takaisku, kun tiedetään kuinka mukava yllätys on nähdä Team Ninjan uudelleenjulkaisevan näitä mahtavia klassikoita.

Chivalry 2  

Chivalry 2 on peli, jossa sinun tehtävänä on avata ovia, antaa tuoleja ja kunnioittavasti riiata lievästi viehättäviä naisia, kun ylläpidät työpaikkaasi ja käyttäydyt kohteliaasti miehenä yhteiskunnassa todistaaksesi, että ritarillisuus - päinvastoin - ei ole kuollut. Kunhan huijaamme; se on juuri toisin päin. Väkivaltaa, miekkoja, rengashaarniskoja ja maailman machoin ympäristö on saatavilla Chivalry 2:n alkuvalikon toiselta puolelta.

Ohjaat keskiaikaisia sotilaita linnoista, kun he taistelevat tiensä voittoon käyttäen strategiaa ja nokkeluutta. Pelisarjan ensimmäinen peli vietti pitkän ajan pelkällä PC:llä ennen kuin saapui Xbox Onelle. Nyt voit pelata molempia versioita Xbox Series X ja S -konsoleilla, sekä myös muilla alustoilla. Suurin bonus molempien pelien samanaikaisessa julkaisussa on se, että monet alusta tukevat cross-play-toimintoa. Se tarkoittaa sitä, ettei ole väliä millä järjestelmällä ystäväsi polttaa kyliä; voit liittyä mukaan jaa levittää tuhoa yhdessä ilman tekosyitä.

Alex Kidd in Miracle World DX

Tässä on toinen klassikko, jonka paluusta peliyhteisöön olemme innoissaan. Alex The Kidd on SEGAn klassikko, joka - vaikkei niin suosittu kuin konsolin suosituimmat pelit - silti elää SEGAn muistoissa vahvasti. Pelkästään sen tunnuskappale voi antaa tarpeeksi nostalgiaa päivääsi. Peli on värikäs, ystävällinen ja höpsö, mutta ei todellakaan jää vähäiseksi vaikeustasoltaan.

Tässä uudelleenjulkaisussa on monia uusia ominaisuuksia, kuten uusia pelitiloja, uusia tasoja, uusia pomotaisteluita ja jopa retro-tila niille, jotka haluavat nostalgian yliannostuksen. Se on todella sulava ja kaunis pikseligrafiikkainen peli, jota on merkittävästi uudistettu, saaden sen näyttämään aivan toiselta peliltä kuin alkuperäinen. Älä kuitenkaan joudu huijatuksi. Peli ja vaikeustaso saavat sinut hulluuden partaalle aivan kuin aikaisemminkin. Käsittele varoen!

Mitä pelejä pelaat Xbox Series -konsolilla? 

Emme ole edes katsoneet palvelun vähemmän suosittuja pelejä, jotka julkaistaan Xbox Series X ja S -konsoleilla tänä kuuna. Löysimme nämä ja ajattelimme, että ne tarvitsevat vähän lisää huomiota muiden suositumpien julkaisujen lomasta (jotka käsittelemme toisessa artikkelissa).

Jos sinulla on mielessä pelejä, joita odotat tältä kuukaudelta, kerro niistä meille kommenteissa. Äläkä unohda vierailla Eldorado.gg -sivustolla. Heidän videopelirahojen valikoima, kuten WoW TBC kulta ja Warframe platina, kasvaa päivittäin, joten varmista, palvelevatko he pelaamaasi peliä. Saatat ansaita oikeaa rahaaaa heidän valuuttakauppajärjestelmästä, joten et varmasti menetä mitään, kun vierailet siellä.