Paikallisuutiset

Viiden sisäkentän suuruinen padel-halli avataan Pietarsaareen helmikuun lopulla

Pietarsaari saa uudet padel-kentät. Kuvituskuva.
Pietarsaari saa uudet padel-kentät. Kuvituskuva. Kuva: Hanna Soini

Suomen suurin padel-toimija ja nykyisin kansainväliseen LeDap Groupiin kuuluva Padel Club Finland avaa uuden padel-klubin Pietarsaareen.

Helmikuun loppupuolella osoitteeseen Länsiväylä 3 aukeava klubi tarjoaa paikallisille mahdollisuuden harrastaa suosiotaan nopeasti kasvattanutta lajia.

Tennis Centerin viereen aukeavassa klubissa on viisi sisäkenttää. Klubien ovet ovat auki vuoden jokaisena päivänä kello 6–24. Kenttävaraukset hoituvat Playtomic-sovelluksen kautta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uudet kentät ovat ensimmäiset padel-sisäkentät Pietarsaaressa.

– Etsimme jatkuvasti uusia kohteita ympäri Suomea. Lajiin hurahtaneiden määrä kasvaa koko ajan ja olemme ylpeitä siitä, että mahdollistamme sen nyt Pietarsaaressa, Padel Club Finlandin toimitusjohtajaKalle Väinölä toteaa tiedotteessa.

– Haluamme mahdollistaa kaikille mahdollisimman hyvät puitteet saada onnistumisen kokemuksia lajissa, joka on sopiva niin vähemmän mailapelejä pelanneelle kuin kokemattomallekin harrastajalle. Tavoitteemme on luoda padelista kaikille sopiva laji ja harrastus, jota voi harrastaa ympäri vuoden, Väinölä jatkaa.

Padel Club Finland (PCF) on Suomen ensimmäinen padel-klubiketju, joka on perustettu vuonna 2016. PCF työllistää tällä hetkellä noin 50 työntekijää ympäri Suomen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vuonna 2021 perustettu LeDap on kansainvälinen padelyritysten konserni, joka toimii tällä hetkellä Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa, Puolassa, Virossa, Islannissa ja Itävallassa.

Padel muistuttaa tennistä, mutta siinä käytetään myös seiniä hyväksi squashin tapaan. Laji kehitettiin 1960-luvun lopulla. Suomessa se löi läpi viitisen vuotta sitten.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä