Paikallisuutiset

Vero Moda ja Jack & Jones avaavat torstaina Pietarsaaressa: ”Satsaamme palveluun”

Victoria Snellman toimii myymäläpäällikkönä Pietarsaaren uudessa Vero Modan ja Jack & Jonesin liikkeessä. Kuva: Pentti Höri

Pietarsaari saa usean vuoden jälkeen uuden vaatteiden erikoismyymälän, kun Vero Moda ja Jack & Jones avaavat yhteisen pop up -liikkeen torin kulmalle. Myymälän avajaisia vietetään torstaina 12. lokakuuta.

– Satsaamme paljon erittäin hyvään palveluun, jota ei ehkä kaikilla muilla ketjuilla ole, kuvailee myymäläpäällikkö Victoria Snellman vuorokautta ennen avajaisia.

Henkilökuntaa on puolenkymmentä, ja lisäksi töissä on muutamia ekstraajia. Snellmanilla itsellään on kosolti kokemusta asiakaspalvelusta alueella.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Ruotsissa asuessani olin osastopäällikkönä ICA Maxin kauneus- ja terveysosastolla. Olen ollut myös myymäläpäällikkönä Codella [entinen pietarsaarelainen vaateliike] aikanaan. Viimeksi olen ollut seitsemän vuotta yrittäjänä ja työskennellyt kotona, Victoria Snellman kertoo.

Tämä on kuin pieni suuri kaupunki. Fiilis on todella hyvä, ja meininki sellainen että täällä tapahtuu ja on elämää.

Vero Modan ja Jack & Jonesin emoyhtiön Bestsellerin Retail Managerin Janika Pukkisen mukaan ketjujen liikkeissä Kokkolassa ja Vaasassa on huomattu, että niissä käy asiakkaita paljon Pietarsaaresta.

– Miesten farkkumallistomme on todella laaja ja tykätty. Naisten puolella olemme tosi vahvoja takeissa ja neuleissa. Meillä on tarjontaa kaiken ikäisille. Kun rupeamme näkemään, millaiseksi asiakaskuntamme täällä muotoutuu, voimme muokata tuotevalikoimaa sen mukaan. Olemme ketterä yritys, Pukkinen kertoo.

Hän pitää rannikkoseutua trenditietoisena alueena, ja uskoo Pietarsaaren seudun loksahtavan samaan kategoriaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Nathalie Ruohoniemi järjesteli Jack & Jonesin puolella farkkuja esille. Kuva: Pentti Höri

Pukkinen on tutustunut parin viikon ajan Pietarsaareen ja pitänyt näkemästään. Kaupungin lounastarjonta on monipuolinen, ja väki on tullut juttelemaan ja kyselemään, jopa tarjoamaan apuaan liikkeen pystyttämisessä.

– Tämä on kuin pieni suuri kaupunki. Fiilis on todella hyvä, ja meininki sellainen että täällä tapahtuu ja on elämää. Heti huomaa, että ihmiset ovat tietoisia siitä, mitä täällä tapahtuu, he ovat kiinnostuneita ja innostuneita. Ja kauhean ylpeitä myöskin Pietarsaaresta, mikä on tosi hieno juttu, Janika Pukkinen kehuu.

– Vaikka kaupunki on pieni, täällä on monia mahdollisuuksia. On hauskaa, että monet uskaltavat satsata eivätkä vain jää paikoilleen makaamaan, Victoria Snellman lisää.

Pukkinen antaa ymmärtää, että ketjut olivat suunnitelleet myymälää tai myymälöitä Pietarsaareen avattaviksi ehkä hieman myöhemmin, mutta kun Sportia Mattssonilta vapautunut liiketila Jakob Centerissä tuli vastaan, aloitus päätettiin aikaistaa jo tälle syksylle.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Pop up -liikkeessä on kysymys siitä, että emme ole ehkä vielä varmoja, tuleeko tämä olemaan meidän lopullinen liiketilamme täällä Pietarsaaressa. Etsimme ja mietimme mahdollisuuksia pysyville tiloille.

Hän pitää liikepaikkaa sinänsä mielenkiintoisena.

– Tottakai tuo kävelykatu on Pietarsaaren sydän. Jos sen varrella joskus pystyisi olemaan, emme pistäisi sitäkään pahaksi.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä