Verkkokauppias: Hallitse talouttasi rahoituslaskurilla

Erityisesti verkkokauppiaan näkökulmasta talouden hallinta ja verkkokaupan toiminnan kehittäminen sekä ylläpitäminen voivat olla silloin tällöin varsin haastavia tehtäviä: yrittäjän on tärkeää tuottaa toiminnallaan tulosta, mutta samalla vastata asiakkaan tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Asiakas puolestaan kaipaa ajantasaista tietoa ostopäätöksensä tueksi. Lisäksi rahoituksen harkinta voi tulla asiakkaalle ajankohtaiseksi, jolloin tämä kaipaa myös mahdollisuutta vertailla useampia rahoitusvaihtoehtoja.

Tiedät varmasti sanonnan kahdesta kärpäsestä ja yhdestä iskusta. Siksi kotimainen lainavertailupalvelu Sortter tarjoaakin ratkaisua, joka helpottaa sekä kauppiaan että asiakkaan elämää. Mistä siis käytännössä on kyse? Me kerromme.

Sortter on tuonut markkinoille verkkosivuille asennettavan ilmaisen rahoituslisäosan, jonka avulla kauppias voi tarjota asiakkailleen laajan ja kattavan rahoitusratkaisun. Rahoituslisäosa auttaa asiakasta löytämään edullisen luottosopimuksen suurempia hankintoja varten nopeasti ja vaivattomasti.

Lisäosan avulla kauppiaan on mahdollista tarjota asiakkailleen kattavasti vaihtoehtoja, joilla maksaa hankinnat niin verkkosivuilla kuin myymälässäkin. Ilmaisen, verkkosivuille lisättävän lisäosan avulla asiakkaat voivat saada jopa kymmeniä luottotarjouksia, joista valita itselleen sopivan. Joko kiinnostuit? Annahan, kun kerromme vielä lisää.

Lisäosa hyödyttää niin kauppiasta kuin asiakastakin

Verkkosivuille ladattava lisäosa on kaikessa yksinkertaisuudessaan painike, jonka avulla asiakkaat pystyvät kilpailuttamaan luoton hankintojaan varten. Asiakas siirtyy Sortterin palveluun, joka auttaa löytämään edullisen rahoitusvaihtoehdon – luotto maksetaan asiakkaan tilille samana päivänä.

Lisäosasta on runsaasti hyötyjä sekä kauppiaalle että asiakkaalle. Ensinnäkin Sortterin rahoituslisäosan käyttäminen on ilmaista niin asiakkaalle kuin kauppiaalle. Lisäksi asiakas ostaa tuotteen kertaostoksena ja omistajuus siirtyy hänelle heti.

Hyötynä voidaan pitää myös sitä, että asiakkaan keskiostos kasvaa, kun tämä löytää itselleen edullisen rahoitusvaihtoehdon helposti. Kokonaisuudessaan lisäosa on helppo ja huoleton: lisäosa ei vaadi resursseja yritykseltänne – sen lisääminen sivuille vie alle 20 minuuttia.

Hyödyt tiivistettynä kauppiaalle:

●asiakkaan tekemien ostosten keskikoko kasvaa

●asiakas on käteisostajan asemassa

●lisäosa on ilmainen yrityksellenne

●lisäosan käyttö ei vaadi yritykseltänne resursseja

●saatte lisäosan avulla selvän kilpailuedun

●lisäosa sopii yrityksille toimialasta riippumatta.

Hyödyt tiivistettynä asiakkaalle:

●asiakas saa laajan valikoiman rahoitusvaihtoehtoja

●asiakkaan ostopäätös helpottuu

●ilmainen asiakkaalle

●edullinen rahoitus kilpailutuksen ansiosta

●luotto maksetaan heti tilille

●helppo ja nopea käyttö.

Rahoituslaskuri käyttöön helposti ja nopeasti

Lisäosan asentaminen verkkosivulle on vaivatonta yritykselle ja sen käyttäminen puolestaan asiakkaalle.

Näin asiakas käytännössä kilpailuttaa maksuvaihtoehdot verkkosivuillanne:

1.Asiakas päättää ostaa tuotteen yritykseltä ja löytää rahoituslaskurin verkkosivultanne.

2.Asiakas siirtyy Sortterin vertailuun täyttämään lomaketta.

3.Ensimmäiset tarjoukset saapuvat heti.

4.Asiakas valitsee sopivan tarjouksen ja allekirjoittaa sopimuksen pankin kanssa verkkopankkitunnuksilla.

5.Pankki maksaa luoton asiakkaan tilille.

6.Asiakas voi palata ostoksille ja maksaa hankintansa suoraan myyjälle.

Kotimainen lainavertailupalvelu Sortter auttaa asiakkaitasi löytämään edullisen rahoituksen vertailemalla pankkien myöntämiä luottotarjouksia. Asiakkaasi voi kilpailuttaa verkkosivuillenne lisättävän rahoituslisäosan avulla luottotarjouksen 1 000–60 000 euron väliltä ja luoton korot ovat alkaen 4 %. Sopivan rahoitusvaihtoehdon löytyessä myös sen nostaminen käy vaivattomasti Sortterin kautta.

Tee siis elämästäsi heittämällä helpompaa ja asenna verkkosivullesi rahoituslisäosa – sekä yrityksesi että asiakkaasi kiittävät.