Paikallisuutiset

Valmissalaattien markkinaykkönen hankki pääomasijoittajan – Sponsor Capital ostaa osan pedersöreläisestä Fresh Servantista

Pedersöreläinen Fresh Servant satsaa kasvuun. Kuluttajapakatuissa salaateissa yritys on Suomen markkinajohtaja.
Pedersöreläinen Fresh Servant satsaa kasvuun. Kuluttajapakatuissa salaateissa yritys on Suomen markkinajohtaja. Kuva: Arkisto / Clas-Olav Slotte

Pääomasijoitusyhtiö Sponsor Capital on ostanut osan pedersöreläisestä Fresh Servant Oy:stä.

Sponsor Capitalista tulee yrityksen vähemmistöosakas. Yrityksen nykyiset omistajat, toimitusjohtajaSami Haapasalmi ja Snellmanin perhe jatkavat edelleen merkittävinä omistajina. Fresh Servantin ydintoimintoihin ei ole tulossa muutoksia.

Kaupan myötä kuluttajapakattujen salaattien markkinajohtajana tunnettu yritys satsaa muun muassa ruokahävikin vähentämiseen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Hienoa päästä mukaan kiihdyttämään Freshin kasvua. Nyt odotellaan enää kilpailuviranomaisten siunausta kaupalle, Sponsor CapitalinThomas Sandvall summaa Fresh Servantin tiedotteessa.

Tuotteiden suunnittelun lähtökohtana on myös ruokahävikin pienentäminen. Suomalaiskotien suurin ruokahävikki syntyy juuri kasviksista, joten yrityksen tuotteet valmistetaan jatkossakin niin, että ylimääräistä ruokaa ei tarvitse heittää roskiin.

– Tuoreus tarvitsee nopean toimitusketjun ja se onkin leipälajimme, koska ovathan toimintamme juuret tukkutoiminnassa. Sijoitus mahdollistaa meille kokonaan uuden sivun kääntämisen ja uudet aluevaltaukset kuluttajatuotteissa sekä ravintolakonsepteissa,Sami Haapasalmi kertoo tiedotteessa.

Fresh Servant Oy on Hetki-tuotteista ja Salaattimestari-salaattibaareista tunnettu yritys, joka on perustettu vuonna 1995. Vuonna 2020 yrityksen liikevaihto oli 71,8 miljoonaa euroa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toimipisteet Fresh Servantilla on Edsevössä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessä työskentelee 538 henkilöä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä