Urheilu

Vaisusti kautensa aloittanut KPV rukkaa valmennusosastoa – Niklas Vidjeskog päävalmentajaksi Niko Kalliokosken tilalle: "Uskon vahvasti, että tämä joukkue kääntää kelkan"

Niklas Vidjeskog luotsaa KPV:tä loppukauden ajan.
Niklas Vidjeskog luotsaa KPV:tä loppukauden ajan. Kuva: Jukka Lehojärvi

Jalkapallon miesten Ykköstä pelaavan KPV:n edustusjoukkueen taustalla tapahtuu muutoksia. ValmentajaNiklas Vidjeskog ottaa vetovastuun loppukauden ajaksi ja korvaa Niko Kalliokosken.

– Uskon vahvasti, että tämä joukkue kääntää kelkan ja pääsee nopeasti voittojen tielle, Vidjeskog kertoo.

Kruunupyyläinen Vidjeskog liittyi mukaan KPV:n edustusjoukkueeseen valmentajan roolissa viime joulukuussa. Kokkolalaisille Vidjeskog on pelaajana tuttu vuosilta 1990–1992, jolloin mies takoi viiteenkymmeneenviiteen otteluun kymmenen maalia Pallo-Veikoille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Vidjeskogin valmentajaura sai alkunsa hänen valmennettuaan ensin TUS:ssa Kakkosta. Sieltä suunta vei Jaroon kakkosvalmentajaksi. Sen jälkeen hän on toiminut junioripuolella sekä pariin otteeseen ottanut vastuun Jaron edustuksessa valmentajan saatua potkut.

Vidjeskogille etsitään nyt myös tukea avuksi valmennukseen.

Niko Kalliokosken rooli päävalmentajana ehti kestää noin vuoden ajan. Kalliokoski jatkaa seuran palveluksessa muissa tehtävässä niin ikään kauden loppuun.

Myös toimenkuvan muutos KPV Yhtiöissä tapahtui Kalliokosken kanssa täydessä yhteisymmärryksessä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Alkukausi on ollut vaikea KPV:lle. Joukkue on Ykkösen viimeisenä. Se on kerryttänyt ainoastaan kahdeksan pistettä 12 ottelusta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä