Paikallisuutiset

V-Lift palkitaan Pedersören yrittäjäpalkinnolla

Konevuokrausyritys V-Lift, joka perustettiin vuonna 2005, saa tunnustuksena kasvuhakuisesta kehityksestään ja markkinaraon hyödyntämisestä Pedersören kunnan yrittäjäpalkinnon.

Yritys aloitti toimintansa kolmella henkilönostimella ja on kasvanut 18 vuodessa kymmenen työntekijän ja 130 henkilönostimen yritykseksi, laajentaen toimintaansa myös moduulien, työvaatteiden ja työkalujen vuokraukseen ja myyntiin.

V-Lift on keskittynyt markkinaraon hyödyntämiseen, vastaten kasvavaan kysyntään ja pyrkien 10-20 prosentin vuosittaiseen kasvuun.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Yrittäjäpalkinto on positiivinen yllätys ja tunnustus siitä, että olemme onnistuneet ja tehneet hyvää työtä, toimitusjohtaja Mikael Vikström sanoo. Kuva: Malin Henricson

Liiketoiminta kattaa nykyisin kone- ja rakennustelinevuokrauksen, siirrettävien moduulien vuokrauksen, työvaatteiden ja työkalujen myynnin.

Yritys palvelee asiakkaita ympäri maata verkkokauppansa kautta ja omistaa yli 25 000 neliömetrin tontin Sandsundissa.

Toimitusjohtaja Mikael Vikström pitää yrittäjäpalkintoa positiivisena yllätyksenä ja tunnustuksena hyvin tehdystä työstä, mutta myöntää rakennusalalla vallitsevan epävarmuuden, mikä vaikuttaa yrityksen investointipäätöksiin.

Palkintoraadin perusteluissa sanotaan, että V-Lift on erinomainen yrittäjähengen edustaja Pedersöressä ja on osoittanut kykyä ajatella innovatiivisesti ja yhdistää eri toimialat menestyksekkääksi kokonaisuudeksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Palkinto luovutetaan yrittäjäillallisilla Purmogårdenilla 27. syyskuuta.

V-Lift

Perustettu vuonna 2005.

Omistajat Mikael, Tommy, Kennet, Olav ja Kaj Vikström.

Kymmenen työntekijää, jotka on jaettu neljään segmenttiin: Moduulit 2 henkilöä, huolto 2,5 henkilöä, asiakaspalvelu 2,5 henkilöä, vaatekauppa 1 henkilö ja hallinto 1 henkilö.

Mikael Vikström on toimitusjohtaja

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä