Paikallisuutiset

Uusi satamanosturi otettiin käyttöön Pietarsaaressa – toimintojen kehittyminen synnyttää myös uusia työpaikkoja

Liebherr LHM 500 satamanosturi saapui Pietarsaaren satamaan juuri ennen joulua. Se mahdollistaa vaativat projektikuormaukset sekä suurten, jopa 140 tonnia painavien kuormien nostot, esimerkiksi tuulivoimalakomponenttien käsittelyn.
Liebherr LHM 500 satamanosturi saapui Pietarsaaren satamaan juuri ennen joulua. Se mahdollistaa vaativat projektikuormaukset sekä suurten, jopa 140 tonnia painavien kuormien nostot, esimerkiksi tuulivoimalakomponenttien käsittelyn. Kuva: Pietarsaaren satama

Pietarsaaren Satamassa on otettu käyttöön uusi satamanosturi. Pietarsaaren Satama Oy:n hankkiman nosturin myötä paranevat palvelut nostavat sataman kilpailukykyä ja kehittävät siten koko seutukuntaa, satamayhtiö kertoo tiedotteessaan.

Liebherr LHM 500 -satamanosturi pystyy nostamaan jopa 140 tonnin kuorman ja tekee Pietarsaaren satamasta entistä kilpailukykyisemmän sekä projektikuormauksen että bulkki- ja konttiliikenteen näkökulmasta. Entisestään Pietarsaaren satamassa on jo satamaoperaattori Euroports Pietarsaari Oy:n 100 tonnin Gottwald HMK 280 E satamanosturi.

Pietarsaaren Satama Oy:n toimitusjohtajaJuha Hakala painottaa sataman kehittämisen kokonaisvaikutuksia.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kahden raskaan satamanosturin avulla pystymme nyt entistä paremmin hoitamaan myös erilaisia projektitöitä, kuten tuulivoimaan liittyviä nostotöitä sekä yksittäisiä raskaampia nostoja, Hakala sanoo.

– Sataman palveluiden parantaminen on osa sataman kehittämisstrategiaa, jonka tavoitteena on lisätä sataman liikennettä. Satamatoimintojen kehittäminen luo asiakkaillemme liiketoimintamahdollisuuksia ja tulee myös synnyttämään uusia työpaikkoja satamaan ja lähiseuduille kerrannaisvaikutuksien kautta, Hakala toteaa tiedotteessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä