Paikallisuutiset

Mies ja kaksi pikkulasta pakenivat palavasta talosta Pietarsaaressa – tuli levisi vieressä yhtäkkisesti palaamaan syttyneestä henkilöautosta

Pietarsaaren palossa syntyi uhkaava tilanne, joka selvisi nopeasti muun muassa ohikulkijan ripeän toiminnan ansiosta. Kuva: Juhani Eskola

Mies ja kaksi pikkulasta pakenivat palavasta talosta ulos, kun he kuulivat talon sisälle räjähdyksen. Mitään ei kuitenkaan räjähtänyt, mutta talon ulkopuolella olleen auton palo humahti suurella voimalla täysiin liekkeihin. Mies ja lapset pakenivat humahduksen kuultuaan ulos.

Onnettomuuss tapahtui Pietarsaaressa, Idmaninkadulla keskellä päivää. Hälytyksen teki ohikulkija, joka huomasi sekä auton että talon olevan tulessa. Läheiseltä paloasemalta päästiin nopeasti apuun ja onnistuttiin estämään palon leviäminen talon sisällä.

Päivystävä palomestari kertoi, että tilanne oli uhkaava. Pelastajien tullessa paikalle talon ulkoverhous paloi ja tuli oli jo levinnyt jonkin verran talon sisälle. Kukaan ei onneksi loukkaantunut.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tuli on sammutettu, mutta paikalla tehdään vielä jälkisammutustöitä.

Palon syttymissyy ei ole tiedossa. Poliisi tutkii asiaa parhaillaan.

// Otsikkoa muokattu 18.6. kello 18.04

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä