Paikallisuutiset

Työtä olisi Pietarsaaressa tarjolla mutta missä ovat osaajat?

Toimitusjohtaja Roland
 Snellman ja markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Rami Lehtola arvostavat työnantajan järjestämää koulutusta, mutta elintarvikealan perusopit eivät ole työntekijälle haitaksikaan.
Toimitusjohtaja RolandSnellman ja markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Rami Lehtola arvostavat työnantajan järjestämää koulutusta, mutta elintarvikealan perusopit eivät ole työntekijälle haitaksikaan. Kuva: Jukka Iiskonmäki

Jukka Iiskonmäki

Pietarsaarelaiset yritykset tekevät jatkuvasti rekrytointeja, mutta vieläkin olisi osaajille työmarkkinoilla tilaa. Keskiviikkona Pietarsaaressa pidetty Tule tänne, täällä on työtä -tapahtumassa yritysten edustajat kertoivat henkilöstötarpeistaan, joista eräs koskee automaation työnvaiheet ja ohjelmoinnin hallitsevaa väkeä.

Kaikki yritykset eivät työvoiman kouluttajina ole yhtä vahvoilla kuin lihanjalostaja Snellman, jonka markkinointi- ja viestintäsuunnittelija Rami Lehtola sanoo yhtiön paneutuvan hyvin voimakkaasti työntekijöiden perehdyttämiseen tehtäviinsä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Elintarvikealan peruskoulutus ei tietenkään ole työntekijällemme haitaksi, mutta pystymme itsekin antamaan tarvittavan koulutuksen. Kyseessä on sektori, johon olemme varanneet paljon resursseja, ja jolta myös odotamme tulosta, Rami Lehtola toteaa.

Jutun kuvatekstiin on korjattu toimitusjohtajan nimi 25.7. klo 16.25.

Jutun tekstiin ja kuvatekstiin on korjattu haastatellun nimi ja asema yrityksessä 27.7. klo 11.35.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä