Paikallisuutiset

”Tupiksen disko ei ole ongelmallinen paikka” -Ajan sivu - PS 30 vuotta sitten

Pietarsaaren Sanomat kirjoitti Tupiksen diskosta sunnuntaina 24.4.1994. Kuva: Pirkko Högkulla

Tietyt henkilöt haluavat mustamaalata Tupakkamakasiinin toimintaa, sanovat nuoriso-ohjaajat.

Nuorisotyöntekijät kuitenkin vakuuttavat, että puheet ovat vain puheita ja totuus on kokonaan toisenlainen. Nancy Strömbäck toivottaa kaikki tervetulleiksi itse toteamaan mitä Tupiksella ja sen diskossa puuhaillaan.

– Disko ei ole ongelmallinen paikka. Näyttäisi siltä, että jotkut henkilöt haluavat mustamaalata koko Tupakkamakasiinin toiminnan levittämällä perättömiä huhuja. Seitsemän vuoden aikana poliisille on tullut diskosta vain kolme rikosilmoitusta, eikä poliisi edes pidä sitä mitenkään erityisen tarkkailun alla, hän sanoo.

Diskosta on tullut kaupungin nuorison ykköspaikka, johon 300-500 henkeä suunnistaa joka lauantai. Niinpä asia koskee varsin monia vanhempia. Kauhujutut ovat saaneet puhelimet soimaan aina kaupunginjohtajaa myöten.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Ennen valitettiin siitä, että diskoa ei järjestetä. Ja nyt valitetaan sitä, että siitä on tullut liian suosittu. Nuorison käyttäytyminen sinänsä ei ole mitenkään muuttunut. Suosikkipaikat vain vaihtelevat - nyt Tupis on se paikka, jossa nuoret käyvät.

Tällä palstalla Pietarsaaren Sanomat julkaisee siivuja vanhoista jutuistaan. Tämä on julkaistu 24.4.1994.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä