Paikallisuutiset

Tokmanni Pietarsaari avaa ovensa pikkujouluksi: Itse rakennus on teknisesti lähes valmis. Reilun viikon kuluttua alkaa myymälään tulla rekkakuormittain tuotteita

Pietarsaari

Tokmanni valmistuu Vaunusepäntien varrelle suunnitellusti. Myymälä avaa ovensa marraskuun viimeisellä viikolla.

Itse rakennus alkaa olla teknisesti valmis. Tällä viikolla viimeistellään vielä sosiaalitiloja. Maanantaina alettiin asentaa hyllykalusteita.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Reilun viikon kuluttua alkaa myymälään tulla rekkakuormittain tuotteita, kertoo Tokmannin kauppapaikka- ja konseptijohtajaHarri Koponen.

"Pietarsaari on yksi niistä harvoista suurehkoista kaupungeista, joissa Tokmannia ei vielä ole".

– Tiukasta aikataulusta huolimatta rakentaminen on edennyt hienosti suunnitellussa aikataulussa rakentamisen laadusta tinkimättä. Yhteistyö rakennusliike Lehdon kanssa on ollut erittäin sujuvaa, hän kiittelee.

Pietarsaareen avataan järjestyksessä 192. Tokmanni-myymälä. Myymälä tulee työllistämään noin 15 työntekijää; avoinna olleet työpaikat houkuttelivat peräti 150 hakijaa.

Myymälän kokonaisala on noin 3 000 neliötä ja toteutuksessa noudatetaan ketjun uusinta konseptia, jossa esimerkiksi kulkureitit ovat avaria ja tuotteet sijoitettu osastokokonaisuuksiin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Valikoimat liittyvät kodin sisustamiseen ja kunnostamiseen, puutarhaan, siivoukseen ja puhdistukseen, pukeutumiseen, vapaa-aikaan sekä kauneuteen ja terveyteen.

– Myös meren läheisyys on pyritty ottamaan huomioon tuotevalikoimissa.

Koponen kertoo, että Tokmanni on saanut asiakkailta paljon toiveita myymälän avaamisesta Pietarsaareen.

– Pietarsaari on lisäksi yksi niistä harvoista suurehkoista kaupungeista, joissa Tokmannia ei vielä ole.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koponen luonnehtii Pietarsaarta alueeksi, missä on useita hyviä ja monipuolisia kauppoja.

– Uskomme kuitenkin, että Tokmannin tyyppiselle kaupalle Pietarsaaressa on kysyntää. Terve kilpailu on sekä asiakkaiden että pitkällä tähtäimellä myös kauppojen edun mukaista. Tokmannin vahvuutena ovat monipuoliset valikoimat ja halvat hinnat, Harri Koponen toteaa.

Rakennuksen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen. Myymälän valaistus hoidetaan energiatehokkailla led-valaisimilla ja myymälän katolla on oma aurinkovoimala, jolla pystytään tuottamaan noin 15 % myymälän vuotuisesta sähkönkulutuksesta.

Pysäköintipaikkoja on satakunta. Pysäköintialueelle tulee myös sähköautojen latauspisteitä.

Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju, jonka liikevaihto oli 944,3 miljoonaa euroa vuonna 2019. Ketjun osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä