Paikallisuutiset

Tieltä suistuneesta turverekasta valui polttoainetta maastoon Luodossa – Rekan kuljettaja selvisi onnettomuudesta kunnossa

Liikenneonnettomuudesta aiheutui haittaa liikenteelle monen tunnin ajan.
Liikenneonnettomuudesta aiheutui haittaa liikenteelle monen tunnin ajan. Kuva: Jukka Lehojärvi

Rantatiellä 749 sattui keskiviikkona päivällä onnettomuus, jossa täydessä lastissa ollut turverekka suistui tieltä ojaan. Onnettomuuspaikka sijaitsi Holmin ja Gertrudsin välillä. Rekan polttoainesäiliö vaurioitui, ja polttoainetta valui maastoon. Henkilövahinkoja ei aiheutunut. Rekan nostotyöt kestivät useita tunteja, minkä jälkeen maaperää vielä putsattiin pitkälle iltaan. Tien toinen kaista oli suljettuna liikenteeltä useita tunteja, ja poliisi ohjasi liikennettä paikalla.

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren pelastuslaitoksella oli keskiviikkoiltana myös toinen tehtävä Luodossa. Satamalaiturissa olevaan kuusimetriseen veneeseen oli tullut tekninen vika. Veneeseen alkoi tulvia sisään vettä, ja pelastuslaitoksen saapuessa paikalle vene oli uppoamaisillaan. Veneen uppoaminen saatiin kuitenkin estettyä ajoissa ja vene tyhjennettyä. Veneen omistaja saapui paikalle, ja korjasi siihen tulleen vian.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä