Urheilu

Sami Sipola Jaron tuorein vahvistus – seuralla nyt 18 sopimuspelaajaa

Viime kaudella KPV:n paidassa pelannut Sami Sipola edustaa tulevalla kaudella Pietarsaaren Jaroa. Kuva: Jukka Lehojärvi

Jalkapallon miesten Ykkösen Pietarsaaren Jaro jatkaa joukkueensa kasaamista. 18:s sopimuspelaaja on puolustaja Sami Sipola.

Jaron tiedotteen mukaan Sipola teki vaikutuksen valmentajakaksikkoon joulukuun testijakson aikana. Sipolan sopimus kattaa ensi kauden ja siinä on lisäksi optio kaudesta 2025.

Sipola on pelannut ennen kaikkea puolustuslinjassa, mutta hän pystyy lisäksi pelaamaan puolustavana keskikenttäpelaajana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

22-vuotias Sipola on pelannut jo 68 ottelua Ykkösessä ja peleistä suurin osa on tullut SJK Akatemian paidassa. Oulusta kotoisin oleva Sipola siirtyi Seinäjoelle vuonna 2018. Viime kaudeksi Sipola vaihtoi Kokkolaan ja KPV:ssa pelejä kertyi 18.

Kareem Moses (vas.) jatkaa Jaron paidassa. Kuva: Jukka Lehojärvi

Myös Kareem Moses on solminut seuran kanssa ensi kauden kattavan sopimuksen.

33-vuotias Moses on tuttu pelaaja Pietarsaaren jalkapalloyleisölle. Hän edusti seuraa kaudella 2018 ja pelasi 23 ottelua ennen muuttoaan Kanadaan pelaamaan FC Edmontoniin.

Moses palasi Suomeen kaudeksi 2021, tällä kertaa VPS:n väreihin. Hän pelasi kaksi kautta VPS:ssä, kunnes palasi FF Jaroon viime kaudeksi. Vaikka hän kärsi loukkaantumisista ja oli maajoukkuekomennuksilla edustaen kotimaataan Trinidad ja Tobagoa, hän pelasi yhteensä 14 ottelussa Ykkösessä FF Jarossa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä