Mielipiteet

Runar Romarin mielipidekirjoitus: Jaro Liigaan!

Kaupunki on päättänyt myöntää Jarolle 30 000 euroa vuosittain kolmen vuoden aikana, eli kauden loppuun saakka. Pieni summa, jos verrataan naapurikaupunkiin, joka on myöntänyt 23 miljoonaa urheilupuiston rakentamiseen.

Tulen seuraavassa yhtiökokouksessa esittämään, että Oy Liga-Jaro Ab laskee markkinoille 10 000 uutta osaketta á 100 euroa neljän vuoden aikana, jolla vahvistetaan yhtiön talouden kehitystä ja helpotetaan Jaron nousua Liigaan. Jos Jaro nousee Liigaan, se saa lisäksi TV-oikeuksista 0,5 miljoonaa euroa.

Jeppis Stadion -hanketta ei ole asetettu toimenpidekieltoon, joten työt pitää aloittaa heti. Vaatimuksena on, että kentältä lumi on poistettu maaliskuun alussa ja että kenttää voidaan lämmittää.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Veikkausliigan hallituksen vaatimuksena on, että pelikenttää voidaan lämmittää ja että valaistus ja seuran talouasiat ovat kunnossa, ennenkuin Veikkausliigan kilpailuoikeus eli lisenssi voidaan myöntää.

Jotta tämä kaikki onnistuisi, on aluksi Oy Liga-Jaro Ab:n vuosikokouksessa päätettävä osakeannista.

Toiseksi jokaisen kadulla kulkevan ja katsomossa istuvan olisi kohdattava sanoma ”Jaro upp till Ligan - Jaro Liigaan”. Jokaisessa ohjelmavihkosessa sanoma: ”Hej! Jaro behöver Dej. Tillsammans gör vi det möjligt för Jaro ett stiga till Ligan. Vik in till oss vid Södermalmsgatan 20 på en kopp kaffe.” ”Hei! Jaro tarvitsee Sinua. Yhdessä viemme Jaron Liigaan. Pistäydy kahvilla, Etelänummikatu 20.”

Kaikissa lipunmyyntipisteissä ja muissa myyntipisteissä ”Jaro Liigaan”, ottelun aikana kentän kolmessa paikassa ”Jaro Liigaan” ja kaikkien järjestysmiesten ja muiden toimihenkilöiden selässä ”Jaro till Ligan”.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä