Paikallisuutiset

Rinki-ekopisteiden tyhjennyksissä häiriöitä Pohjanmaan alueella – Pakkausjätettä ei saa jättää, jos säiliö on täynnä

Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla sekä Vaasan seudulla on Rinki-ekopisteiden tyhjennyksissä tilapäisiä häiriöitä teknisten kalusto-ongelmien takia.
Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla sekä Vaasan seudulla on Rinki-ekopisteiden tyhjennyksissä tilapäisiä häiriöitä teknisten kalusto-ongelmien takia. Kuva: Markku Jokela

Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla sekä Vaasan seudulla on Rinki-ekopisteiden tyhjennyksissä tilapäisiä häiriöitä teknisten kalusto-ongelmien takia.

– Tässä tilanteessa on erityisen tärkeää, ettei Rinki-ekopisteille jätetä pakkausjätettä, jos keräyssäiliöt ovat täynnä, tiedotteessa sanotaan.

Rinki-ekopisteiden tyhjennykset ovat viivästyneet Pohjanmaan alueella, eikä kaikkia keräyssäiliöitä saada tyhjennettyä normaalin rytmin mukaisesti. Pakkauksia ei saa missään tapauksissa jättää maahan pisteillä, vaan säilyttää pakkausjätteet kotona ja tuoda ne ekopisteelle, kun keräysastiat on jälleen saatu tyhjennettyä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tyhjennysten Rinki-ekopisteillä arvellaan palautuvan normaaleiksi kahden viikon aikana (viimeistään viikolla 44).

Kotitaloudet voivat tuoda Rinki-ekopisteeseen Ringin valtakunnallisten ohjeiden mukaan lajiteltua pakkausjätettä. Ohjeet on julkaistu osoitteessarinkiin.fi/lajitteluohjeet. Ne ovat myös keräyssäiliöihin kiinnitetyissä tarroissa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä