Paikallisuutiset

Rekat ojassa Kaustisella ja Pedersöressä – onnetomuuspaikkojen raivaustyöt käynnissä

Rekka suistui ojaan liukkaalla tiellä valtatie 13:lla Kaustisella.
Rekka suistui ojaan liukkaalla tiellä valtatie 13:lla Kaustisella. Kuva:

Salakavala musta jää aiheutti liikenneonnettomuuksia keskiviikkoaamun liikenteessä.

Perävaunullinen rekka jumittui tänään noin kello 10.44 Kaustisella poikittain tielle sulkien ajokaistan valtatie 13:lla, Nikulan raviradan kohdalla.

Osa rekasta päätyi ojaan, mutta pysyi kuitenkin renkaillaan. Onnettomuuspaikan raivaustyöt ovat käynnissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Samanaikaisesti pelastuslaitos tiedotti myös toisesta rekkaonnettomuudesta, joka tapahtui kello 11 aikaan Pedersöressä, Lappforsin kylän läheisyydessä. Tie 68 on toistaiseksi suljettu liikenteeltä. Rekan vetoauto on tiellä ja perävaunu ojassa.

///Keskipohjanmaa seuraa tilannetta ja uutinen päivittyy///

Liukas keli aiheutti muitakin onnettomuuksia keskiviikkoaamuna..

Henkilöauton kuljettaja menetti autonsa hallinnan Skutnabbassa, Pietarsaaren ja Uudenkaarlepyyn välisellä tiellä aamun työliikenteessä. Pelastuslaitos joutui leikkaaman auton kyljen auki, ja vakavasti loukkaantunut kuljettaja vietiin sairaalaan hoitoon.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ojaanajoja tapahtui keskiviikkoaamuna myös valtatie kahdeksalla Kovjoella ja Salmentiellä Uudessakaarlepyyssä. Maakuntarajan pohjoispuolella liikenneonnettomuuksilta vältyttiin.

– Liukkaan tien raja kulki ilmeisesti Pedersören kohdalla, arvioi paloesimiesAntti Välimäki.

Myös Keski-Pohjanmaan puolella oli pikku pakkanen, mutta keli oli kuivempi kuin Pohjanmaan puolella. Lähes kaikki autoilijat ovat liikkeellä kesärenkailla.

Pelastuslaitos tiedotti neljännestä onnettomuudesta puoli kymmenen aikaan keskiviikkoaamuna. Onnettomuus tapahtui Edsevön liittymän ja Kruunupyyn välillä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Talvirenkaiden vaihto on kohta käsillä – "Säilytyksestä riippuen kuusi vuotta käytössä ollut rengas on kovettunut ja pitää kaikissa olosuhteissa huonommin", toteaa Traficomin johtava asiantuntija Otto Lahti tärkeimmästä turvavarusteesta.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä