Paikallisuutiset

Pietarsaaresta kotoisin oleva Sara Forsberg astui sunnuntaina ensimmäisenä julkkiksena BB-taloon

Pietarsaarelaislähtöinen Sara Forsberg astui ensimmäisenä julkkiksena tämänvuotiseen BB-taloon.
Pietarsaarelaislähtöinen Sara Forsberg astui ensimmäisenä julkkiksena tämänvuotiseen BB-taloon. Kuva: Arkistokuva Markku Jokela

Pietarsaaresta kotoisin oleva mediapersoona, laulaja ja juontaja Sara Forsberg astui ensimmäisenä asukkaana Big Brother -taloon sunnuntai-iltana. Taloon muutti hänen lisäkseen 13 ennestään julkisuudesta tunnettua asukasta.

Forsberg tuli taloon poikkeuksellisesti tunti ennen muita julkkisasukkaita. Hän sai erityistehtäväkseen esitellä talon suoran lähetyksen katsojille Ruutu 24/7:ssä. Vain hetken talossa oltuaan hän sai myös postia Isoveljeltä. Big Brother onnitteli syntymäpäiviään juhlivaa Forsbergia ja kertoi, että hän saisi järjestää muille asukkaille syntymäpäiväjuhlat.

Iltasanomille muuttoaan kommentoinut Sara Forsberg kertoo elävänsä pilke silmäkulmassa. Muutto BB-taloon istuu hänen ajatusmaailmaansa hyvin. Hän pyrkii tekemään mahdollisimman paljon erilaisia asioita elämänsä aikana, vaikka asiat eivät olisikaan täysin linjassa toistensa kanssa. Sara lähtee siis BB-taloon avoimin mielin, eikä eristäytyminen pelota.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sara Forsberg uskoo pärjäävänsä BB-talossa muutenkin hyvin, sillä hän tulee mielestään kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Pahin pelko ovat pienet ja suljetut tilat, joissa ei mahdu liikkumaan. Runsaasta ruutuajasta on hänelle varmasti vaikeata.

Sara Forsberg nousi julkisuuteen vuonna 2014 julkaistuaan YouTubessa videon, jossa hän jäljittelee eri kieliä. Sittemmin hän on tehnyt musiikkia.

Nykyään hänellä on 1,2 miljoonaa seuraajaa YouTubessa ja hän juontaa iltapäivälähetyksiä HitMixillä.

Uusi julkkiskausiBB:ssa poikkeaa aikaisemmista. Ohjelman rakenne, kesto ja sisältö on laitettu uusiksi.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sara Forsbergin lisäksi BB-julkkiksia ovat: Rosa Meriläinen, Toni Nieminen, Kelly Kalonji, Roni Bäck, Nina Mikkonen, Petra Olli, Aleksi Valavuori, Sanna Ukkola, Janne Porkka, Pinja Sanaksenaho, Markku Pulli, Saija ”Sani” Aartela ja Seppo ”Sedu” Koskinen.

Julkkiksista koostuva BB-kausi kestää tällä kertaa 20 päivää, jonka jälkeen joku asukkaista kuittaa itselleen 30 000 euroa voittorahaa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä