Paikallisuutiset

Pietarsaaren Sanomien verkkosivut uudistuivat – Paikalliset uutiset ja sisällöt kattavammin esillä

Pietarsaaren Sanomien uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä kahvipöydissä oikein puhutaan.

Pietarsaaren Sanomien verkkopalvelusta löytyy jatkossa joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Mobiilisovelluksen käyttäjät voivat räätälöidä sovelluksesta itselleen mieluisan muun muassa valitsemalla itseä kiinnostavat aihealueet.

Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Paikalliset uutiset, tarinat ja tutut juttusarjat eivät muutu miksikään, ja ne löytyvät uusilta sivuilta kuten tähänkin asti. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

Verkkopalvelun uudistus koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

Uudistuksen myötä paikalliset uutiset ovat paremmin luettavissa myös mobiilissa.
Kommentoi Ilmoita asiavirheestä