Paikallisuutiset

Pietarsaaren Sanomat lakkaa ilmestymästä tilattavana lehtenä – jatkaa kaupunkilehtenä helmikuun alusta

Tilattava Pietarsaaren Sanomat muuttuu kaupunkilehdeksi ensi helmikuun alusta ja alkaa ilmestyä PS Pulssin tilalla kuitenkin niin, että ilmestymispäivä on keskiviikko.
Tilattava Pietarsaaren Sanomat muuttuu kaupunkilehdeksi ensi helmikuun alusta ja alkaa ilmestyä PS Pulssin tilalla kuitenkin niin, että ilmestymispäivä on keskiviikko. Kuva:

Pietarsaarelainen paikallislehti Pietarsaaren Sanomat muuttuu kaupunkilehdeksi ensi vuoden helmikuun alusta. Muutoksen jälkeen lehdellä ei ole enää tilattavaa versiota.

Kaupunkilehti Pietarsaaren Sanomat ilmestyy kerran viikossa keskiviikkoisin 1.2.2021 alkaen perjantain sijasta.

KPK Yhtiöiden Mediat liiketoiminta-alueen yhteistoimintaneuvottelut päättyivät tiistaina. Perusteena yhteistoimintaneuvottelujen aloittamiselle olivat taloudelliset, tuotannolliset ja työnantajan toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvat syyt.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yt-prosessiin lähdettäessä työnantaja arvioi enimmäisvaikutukseksi yhdeksän henkilötyövuotta. Yt-menettelyn lopputuloksena työntekijöiden määrä vähenee viidellä henkilötyövuodella.

Pietarsaaren Sanomien ilmestymispäivämuutoksen lisäksi KPK Yhtiöiden julkaisema, Ylivieskassa ilmestyvä Kalajokilaakso alkaa ilmestyä tilattavana lehtenä kerran viikossa kahden sijasta. Tilattava lehti ilmestyy perjantaisin. Kaupunkilehti Kalajaska ilmestyy edelleen keskiviikkoisin. Muutos tapahtuu niin ikään 1.2.2021.

Lue myös:

KPK Yhtiöiden yt-neuvottelut päätökseen – Kahden lehden ilmestymispäiviin muutoksia

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä