Paikallisuutiset

Pietarsaaren ravintolakuolema: Poliisi tutkii järjestyksenvalvojan osuutta tapauksessa

Poliisi aloitti aluksi kuolemansyytutkimuksen rikosnimikkeellä törkeä kuolemantuottamus, mutta tutkinnan edetessä rikosnimike on muuttunut perusmuotoiseksi kuolemantuottamukseksi. Kuva: Jukka Lehojärvi

Pietarsaaressa viime viikonloppuna sattui tapahtumasarja, joka päättyi noin 40-vuotiaan miehen menehtymiseen ravintolan edustalla. Miehen kohtaloksi koitui välikohtaus, joka sai alkunsa ravintolassa ja jatkui sen ulkopuolella.

Ravintolan järjestyksenvalvoja oli puuttunut tilanteeseen. Poliisi tutkii järjestyksenvalvojan osuutta tapauksessa, kertoo tutkinnanjohtaja Tony Rauma.

- Poliisi arvioi järjestyksenvalvojan toiminnan vaikutuksen kuolemaan. Rikosepäilyt voidaan poissulkea muiden henkilöiden osalta , kertoo Rauma.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Poliisi aloitti aluksi kuolemansyytutkimuksen rikosnimikkeellä törkeä kuolemantuottamus, mutta tutkinnan edetessä rikosnimike on muuttunut perusmuotoiseksi kuolemantuottamukseksi.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä mies oli häiriköinyt ja käyttäytynyt aggressiivisesti ravintolassa. Ravintolan ulkopuolella häiriököinti oli jatkunut ja mies oli käynyt toisen ihmisen kimppuun.

Poliisipartio ajoi sattumalta ravintolan ohi ja pysähtyi tarkistamaan mitä kadulla tapahtui. Häiriöitä aiheuttanut mies oli siinä vaiheessa mennyt elottomaksi. Poliisipartio aloitti välittömästi elvytyksen ja paikalle kutsuttiin ambulanssi, jossa elvytystä jatkettiin. Elvytyksestä huolimatta mies menehtyi.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä