Paikallisuutiset

Pietarsaaren kaupunginjohtajaksi haki uudessa haussa 8 henkilöä – Virka kiinnostaa Maarianhaminaa myöten

Kaupungin tulisi tarjota monipuolista ja riittävää asumistarjontaa kaikkiin elämänvaiheisiin. Onko Pietarsaarssa onnistuttu?
Kaupungin tulisi tarjota monipuolista ja riittävää asumistarjontaa kaikkiin elämänvaiheisiin. Onko Pietarsaarssa onnistuttu? Kuva: Markku Jokela

Pietarsaari

Pietarsaaren kaupunginjohtajan virka on ollut jatketusti haettavana marraskuun aikana. Hakuaika päättyi torstaina 3.12. kello 15. Määräaikaan mennessä virkaa haki kahdeksan henkilöä.

Uusina hakijoina virkaa tavoittelevat: Toni Ojajärvi, lämpö- ja energiatekniikan insinööri (Lahti), Katarina Donning, valtiotieteen maisteri (Maarianhamina), Olli Mäkipelto, sähkövoimainsinööri, M.B.A. (Pietarsaari) sekä Karolina Strand, kasvatustieteen maisteri (Maarianhamina).

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Uusien hakijoiden joukossa on myös pietarsaarelainen oikeustieteen kandidaatti Anne Ekstrand, joka on kaupunginlakimies ja kaupunginjohtajan sijainen.

Edelliseltä hakuajalta hakijoina ovat: Kenneth Holmgård, kauppatieteen maisteri (Pietarsaari), Simon Häggblom, valtiotieteen maisteri (Vaasa) ja Åsa Wallendahl, valtiotieteen maisteri ja kauppatieteen maisteri (Pietarsaari).

Pietarsaaren kaupunginhallitus kokoontuu keskustelemaan prosessin jatkosta mahdollisimman pian.

///Juttua on täydennetty 3.12. kello 15.48

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä