Paikallisuutiset

Pietarsaaren kaupungin sähköautot vuokrattavissa vuorokauden ympäri heinäkuussa

Sähköautoja on kaksi Pietarsaaren toriparkissa. Heinäkuussa kaupungin oman väen lomaillessa niitä voi vuokrata kuka tahansa 24/7. Kuva: Pentti Höri

Pietarsaaren Energia Oy:n runsas vuosi sitten hankkimat kaksi sähköautoa ovat olleet kaupungin työntekijöiden käytössä arkisin ja toimistoaikana. Muut kaupunkilaiset ovat voineet vuokrata niitä muina aikoina.

Heinäkuun aikana autoja saa käyttää kuka tahansa vuorokauden ympäri.

– Kaupungin työntekijät käyttävät sähköautoja ahkerasti. Usein on oltava hyvissä ajoin liikkeellä ja varmistettava, että jompikumpi sähköautoista on vapaana. Heinäkuun aikana suurin osa kaupungin työntekijöistä on kuitenkin lomalla, joten haluamme laajentaa käyttöä niin, että yksityiset käyttävät voivat vuokrata autoja 24/7, sanoo Pietarsaaren kaupunginjohtaja Anne Ekstrand kaupungin tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Autopoolipalvelun tuottaa Omago Oy, joka huolehtii autoista ja vastaa vuokraamisesta. Varaukset ja ovien avaaminen tehdään nettisovelluksen kautta.

Palveluun rekisteröidytään ja autot varataan osoitteessa https://omago.fi/pietarsaari , josta myös löytyy lisätietoa vuokraamisesta sekä Omagon käyttäjäehdot.

Autojen vuokraaminen maksaa 8 euroa tunnissa ja 60 euroa vuorokaudessa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä