Paikallisuutiset

Pietarsaaren Jaron pelaajia on asetettu karanteeniin – Edustusjoukkueen toiminta keskeytyy reiluksi viikoksi, lauantain ottelu siirretään

Jaron edustusjoukkueen toiminta keskeytyy, koska joukkueen pelaajia on asetettu karanteeniin.
Jaron edustusjoukkueen toiminta keskeytyy, koska joukkueen pelaajia on asetettu karanteeniin. Kuva: Clas-Olav Slotte

Jalkapallon Ykkösessä pelaava Pietarsaaren Jaro tiedottaa sivuillaan, että Jaron edustusjoukkueen pelaajia on asetettu karanteeniin. Vaasan kaupungin ylilääkäri Heikki Kaukoranta on tiistaina määrännyt karanteeniin kaikki ne Jaron pelaajat, jotka ovat pelanneet Vaasan Palloseuraa vastaan keskiviikkona 30.9.

Pelaajien karanteeni astuu voimaan keskiviikkona ja jatkuu 14.10. saakka. Karanteeniaikana Jaron edustusjoukkueen toiminta on keskeytetty. Joukkueen toiminta jatkuu jälleen normaalisti torstaina 15.10.

Syy pelaajien karanteeniin on se, että yksi VPS-pelaaja, joka pelasi Jaroa vastaan 30.9., on antanut positiivisen koronavirustartunnan. Yhdelläkään Jaron pelaajista ei ole ollut oireita viime keskiviikon ottelun jälkeen. Joukkue asetetaan tästä huolimatta varotoimena karanteeniin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaukorannan mukaan sunnuntain 4.10. kotiottelussa KPV:tä vastaan ei ole ollut tavallista suurempaa riskiä saada tartunta, sillä kenelläkään Jaron pelaajista ei ole ollut oireita altistumisen jälkeen.

Karanteenipäätös tuo muutoksia myös otteluohjelmaan. Lauantaina 10.10. pelattavaksi merkitty SJK Akatemia–Jaro on siirretty pelattavaksi tiistaina 20.10. Jaron seuraava ottelu on AC Kajaania vastaan. Ottelu pelataan Pietarsaaressa lauantaina 17.10.

//7.10. kello 11.52 Muokattu otsikkoa ja jutun loppua.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä