Paikallisuutiset

Paikallislehtikilpailun valioyksilöistä kolmannes tulee KPK Mediasta – Haapavesi-lehti, Kalajokilaakso ja Perhonjokilaakso pääsivät viiden parhaan joukkoon sarjoissaan, voittajat julkistetaan marraskuun alussa

Kolme kovaa KPK Konsernista.
Kolme kovaa KPK Konsernista. Kuva: Minna Mustonen

KPK Mediaan kuuluvat Haapavesi-lehti, Perhonjokilaakso ja Kalajokilaakso ylsivät sarjoissaan viiden parhaan joukkoon Sanomalehtien liiton järjestämässä paikallislehtikilpailussa.

Haapavesi-lehti ja Perhonjokilaakso selvittivät tiensä kärkiviisikkoon kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjassa. Viisikon muut lehdet ovat Järviseudun Sanomat, Kiuruvesi-lehti ja Rantalakeus.

Kahdesti tai useammin viikossa ilmestyvien lehtien sarjassa viiden parhaan joukkoon pääsi Kalajokilaakso. Sen kanssa paremmuudesta kilpailevat Auranmaan Viikkolehti, Itä-Häme, Koillissanomat ja Åbo Underrättelser.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Voittajat julkistetaan 7. marraskuuta Suurilla lehtipäivillä Hyvinkäällä. Kerran viikossa ilmestyvien lehtien sarjan voitti vuonna 2018 Kalajokiseutu, joka kuuluu niin ikään KPK Mediaan.

Paikallislehtikilpailuun osallistui tänä vuonna 88 lehteä ja 49 verkkopalvelua. Arvioinnista vastasivat edellisvuosien tapaan Haaga-Helia-ammattikorkeakoulun journalismin opiskelijat.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä