Paikallisuutiset

Musta vyö Fannylle ja Philipille - Renshi-arvonimi Keijolle

Pietarsaaren Ju-jutsulle ropisi hienoja saavutuksia viikonlopun Hokutoryu-leirillä.

Sensei Keijo Juvoselle (5. Dan) myönnettiin Renshi-arvonimi. Juvosella on myös juhlavuosi, sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi peräti 50 vuotta siitä kun hän aloitti harrastuksensa kamppailulajien parissa. Kuva: Sami Tirkkonen

Pietarsaaren Ju-jutsu ylsi hienoihin suorituksiin Riihimäellä viime viikonloppuna pidetyllä Hokutoryu ju-jutsu -leirillä.

Mustan vyön 1. Dan suorittivat 26-vuotiaat Fanny Tirkkonen (ent. Norrman) ja Philip Asplund. Kumpikin aloitti ju-jutsun 13-vuotiaana. Molemmat ovat harjoitelleet pitkään ahkerasti, musta vyö koko ajan kiikarissa, kerrotaan Pietarsaaren Ju-jutsusta.

Mustan vyön 1. Dan suorittivat Philip Asplund ja Fanny Tirkkonen. Kuva: Sami Tirkkonen

Seuralla on nyt 15 kpl omaa kasvatettua mustaa vyötä sekä 12 kpl ruskeaa vyötä. Seurasta kerrotaan myös, että tie mustaan vyöhön on aika pitkä. Sen voi suorittaa 6 vuoden minimiajassa, mutta usein siihen menee kaksi- tai jopa kolminkertainen aika.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Sinisen vyön suorittivat Samuel Laituri ja Agnes Kulla, oranssin vyön suoritti Jani Rantamäki.

Sensei Keijo Juvoselle 5. Dan. myönnettiin Renshi-arvonimi. Arvonimi voidaan myöntää pitkäaikaisesta ja arvostetusta ju-jutsuopettajan toiminnasta henkilölle, jolla on vähintään 5. Dan musta vyö.

Renshi Juvonen viettää myös juhlavuottaan, sillä tänä vuonna tulee kuluneeksi peräti 50 vuotta siitä kun hän aloitti harrastuksensa kamppailulajien parissa.

Sinisen vyön suorittivat Samuel Laituri ja Agnes Kulla, oranssin vyön suoritti Jani Rantamäki (kuvassa keskellä). Kuva: Sami Tirkkonen

Jutun otsikkoa täydennetty 7.3.klo 9.25.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä