Paikallisuutiset

Moderni Clara-osasto muuttovalmis Koivurinteellä: asukkaat pääsevät uusiin tiloihin tällä viikolla

Pietarsaari

Asukkaat pääsevät muuttamaan kuluvalla viikolla, 35, tilapäisistä väistötiloista uusiin moderneihin tiloihin, osasto Claraan. Koivurinteen päärakennukseen liitetty uusi rakennus on noin 1000 neliötä. Osasto on saanut nimensä Koivurinteen entisen johtajan Clara Lindemanin mukaan.

Uudella osastolla on 20 huonetta: 16 yksiötä ja 2 kaksiota. Kaksiot sopivat esimerkiksi pareille, jotka haluavat asua yhdessä. Niitä voidaan myös käyttää yksiöinä. Kaikissa huoneissa on viilennyslaitteet ja neljässä huoneessa on nostolaitteet, joita voidaan käyttää asukkaiden nostamiseen. Pihatöiden on määrä valmistua lokakuun lopulla.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koivurinne on tehostettu palveluasumisen yksikkö henkilöille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoitoa ja huolenpitoa. Aiemmin tontilla sijainneessa rakennuksessa oli sisäilmaongelmia ja purkutyö aloitettiin vuosi sitten elokuussa. Kaksikymmentä asukasta on ollut sijoitettuina tilapäisesti joko jollekin Koivurinteen neljälle muulle osastolle tai aivan lähellä sijaitsevaan tilapäiseen elementtitaloon.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä