Miten löytää netistä edullinen laina?

Kuva:

MAINOS - LENDERS.FI -

Lainarahan tarjonnassa perinteisten pankkien rinnalle ovat nousseet ketterät nettipankit ja digitaaliseen toimintaan panostaneet rahoitusyritykset. Ne tarjoavat hyvin kilpailukykyistä lainarahaa kohtuullisella korolla. Netistä haettavat joustavat lainat voivat olla suuruudeltaan jopa kymmeniätuhansia euroja.

Netissä toimivien rahoitusyritysten välinen kilpailu on kovaa ja tämä on erittäin hyvä tilanne lainanhakijoille. Vakuudetonta lainaa voi saada kohtuullisella korolla käymättä lainkaan perinteisissä lainaneuvotteluissa. Helpoiten edullisen lainan löytää käyttämällä lainakilpailutuspalvelua. Lue alta lisää, miten löydät lainakilpailutuspalvelun avulla edullisen lainan netistä.

 

Lainakilpailutuksen avulla säästät aikaa ja rahaa 

Lainaa on tavattu hakea ensisijaisesti omasta tutusta pankista ja vertailun vuoksi muutamalta muulta pankilta ja rahoittajalta. Jokaisella pankilla on omat lomakkeensa ja lainanhakuprosessinsa, jonka päätteeksi saatuja tarjouksia on itsenäisesti verrattu toisiinsa.

Itsenäinen lainakilpailutus, jossa rahoittajiin otetaan yhteyttä yksi kerrallaan, on hidas ja työläs tapa kilpailuttaa laina. Saatujen tarjousten vertailu toisiinsa on niin ikään hankalaa tarjousten epäyhtenäisyyden vuoksi. Tällä tavoin tehty kilpailutus ei myöskään ole niin laaja, kuin useita kymmeniä rahoittajia käsittävä lainakilpailutuspalvelu.

Lainakilpailutuspalvelun avulla kilpailutus sujuu rivakasti yhden sähköisen lomakkeen avulla ja voit olla varma, että lainapyyntösi kilpailutetaan kymmenillä eri rahoittajilla. Kilpailutuksen tulokset esitetään yhtenevässä muodossa kaikkien lainatarjoajien osalta, mikä tekee tarjouksien vertailusta erittäin helppoa.

Lainakilpailutuspalvelun kautta saatuihin lainatarjouksiin voi perehtyä rauhassa. Halvin tarjous eli pienimmän todellisen vuosikoon omaava laina nostetaan kilpailutuksen voittajaksi, mutta myös lainaehtoihin kannattaa tutustua muutaman edullisimman vaihtoehdon osalta. On hyvä muistaa, että yhtäkään saatua tarjousta ei ole pakko hyväksyä. Halutessaan kilpailutuksen voi teettää uudestaan esimerkiksi erilaisilla takaisinmaksuajoilla.

 

Mikä tekee lainakilpailutuspalvelun käytöstä ylivertaista? 

Mitä useammalla rahoittajalla kilpailuttaa lainansa, sitä todennäköisemmin saa markkinoiden edullisimman lainatarjouksen. Lainakilpailutuspalveluiden suurin etu piilee palvelun laajassa yhteistyössä rahoitusyritysten ja kuluttajalainaa tarjoavien pankkien kanssa. Kaikki lainantarjoajat ovat lainakilpailutuspalvelussa samalla lähtöviivalla ja kilpailevat toisiaan vastaan saadakseen uusia laina-asiakkaita.

 

 

Lainakilpailutuspalvelun avullanetistä haettava laina on sekä edullinen että nopeasti nostettavissa suoraan omalle pankkitilille. Kilpailutuksen tulokset ovat nopeimmillaan nähtävissä muutamassa minuutissa, mutta toisinaan jotkin rahoittajat voivat analysoida lainahakemuksia tarkemmin. Kannattaa aina odottaa ilmoitusta kilpailutuksen valmistumisesta, ennen kuin aloittaa lainatarjouksiin perehtymisen.

Lainavertailupalvelu sopii niin pieniin kuin suurempiinkin lainatarpeisiin. Lainasumma voi vaihdella muutamasta satasesta kymmeniin tuhansiin euroihin. Liian suurta lainaa ei toki kannata ottaa edes varmuuden vuoksi. Joudut vain maksamaana turhan korkeita lainakuluja liian isosta lainasta.

 

Laadi lainanhoitosuunnitelmat ja valitse luotettava lainakilpailutuspalvelu 

Otettavan lainan suuruudesta riippumatta laina on aina maksettava takaisin ajallaan. Tämän vuoksi lainanottajien tulee aina laatia tarkat suunnitelmat lainan käytöstä ja takaisinmaksusta. Määrittele lainarahan käyttökohde tarkkaan äläkä käytä rahoja mihinkään muuhun. Tee itsellesi realistinen takaisinmaksusuunnitelma niin, että kuukausilyhennysten jälkeen arjen menoihin jää riittävästi rahaa.

 

 

Suuremman lainasumman saaminen ilman vakuuksia edellyttää yleensä todistuksia palkkatuloista tai muista säännöllisistä tuloista. Varmista, että nämä ovat saatavilla, kun aloitat lainakilpailutuslomakkeen täyttämisen. Kun kaikki valmistelut on tehty, voit siirtyäLenders.fi palvelun kautta täyttämään lainakilpailutushakemusta.

Lainakilpailutuksessa käytettävä sähköinen lomake on helppo täyttää laadittujen suunnitelmien pohjalta. Siihen saa tuskin muutamaa minuuttia enempää aikaa kulumaan. Lainakilpailutuspalvelu käsittelee syöttämiäsi tietoja aina luottamuksella ja korkeaa tietoturvaa hyödyntäen.

 

Toteuta unelmasi vastuullisesti  

Valittuasi itsellesi parhaiten sopivan lainatarjouksen lainakilpailutuksen päätteeksi, saat pääsääntöisesti rahat tilillesi heti. Lainan saaminen netistä on helppoa ja rahan avulla saa toteutettua unelmia tai ratkaistua äkillisiä ongelmia.

Jokaisen lainanottajan on myös muistettava lainaan liittyvät vastuut. Otettu laina on maksettava sovitussa aikataulussa takaisin. Lainarahaa tulee aina käyttää vastuullisesti.