Miten lainavertailu auttaa säästämään rahaa?

Lainan ottaminen on aina merkittävä päätös, ja sopivan lainan löytäminen vaatii huolellista vertailua. Kotimainen Nordic Bank tarjoaa kätevän sivuston, joka tekee lainojen vertailusta helppoa. Sinun täytyy täyttää vain yksi hakemus ja voit sillä saada useita lainatarjouksia eri paikoista. Aikaa ja vaivaa säästyy, kun voit vertailla eri vaihtoehtoja yhdellä kertaa.

Useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella Nordic Bankin avulla

Nordic Bankin lainavertailu mahdollistaa monien lainatarjousten saamisen yhdellä hakemuksella. Kilpailuttaminen on yksinkertaista. Täytä yksi hakemus nettisivujemme kautta, niin toimitamme sen eteenpäin jopa yli 30 eri lainanantajalle.

Voit siis saada lukuisia kilpailukykyisiä tarjouksia, jotka perustuvat henkilökohtaiseen taloudelliseen tilanteeseesi. Nordic Bankin laaja yhteistyöverkosto kostuu kymmenistä pankeista ja muista rahalaitoksista. Voit siis saada lukuisia tarjouksia kätevästi yhdellä hakemuksella.

Hakemuksesi toimitetaan heti useille luotonmyöntäjille, jotka arvioivat rahatilannettasi. Prosessi on pitkälti automatisoitu, minkä vuoksi voit saada tarjouksia nopeasti. Jokainen luotonantaja pohtii lainan myöntämistä omien kriteeriensä pohjalta. Saat yksilöllisiä tarjouksia, joissa sinun tilanteesi on otettu huomioon.

Lainavertailu voi tuoda suuret säästöt

Nordic Bankin palvelu tarjoaa mahdollisuuden vertailla eri rahalaitosten tarjouksia, mikä voi johtaa huomattaviin säästöihin. Sivuston kautta voit vertailla vakuudettomat lainat 500 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Lainavertailun avulla voit tarkastella lainojen korkoja. Korko voi olla mitä tahansa noin 4,5-20 % väliltä. Pienikin ero korkoprosenteissa voi vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin huomattavasti. Valitsemalla mahdollisimman edullisen koron, voit säästää merkittäviä summia pitkällä aikavälillä.

Lainojen vertailu antaa myös mahdollisuuden tarkastella eri laina-aikoja sekä niiden vaikutuksia kuukausierien kokoon. Pidempi laina-aika pienentää kuukausittaisia maksueriä, mutta voi samalla johtaa suurempiin kokonaiskustannuksiin. Eri vaihtoehtoja vertailemalla voit valita tavoitteisiisi sopivan laina-ajan. Nordic Bankin kautta kilpailutettujen lainojen takaisinmaksuaika on 1-15 vuotta.

Mihin lainojen vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota?

Nimelliskorko: Nimelliskorko tarkoittaa lainan korkoa ilman muita kuluja. Se on yksi tärkimmistä tekijöistä, kun arvioit lainan kustannuksia.

Todellinen vuosikorko: Tämä luku ottaa huomioon sekä korot että kaikki lainaan liittyvät kulut, kuten avausmaksun ja tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko antaa kokonaiskuvan lainan kustannuksista, joten se on hyödyllinen luku vertailussa.

Takaisinmaksuaika: Laina-aika vaikuttaa kuukausierien kokoon ja kokonaiskustannuksiin. Valitse takaisinmaksuaika, joka sopii omaan rahatilanteeseesi.

Lainatyyppi: Markkinoilla on paljon erilaisia lainatyyppejä, kuten kulutusluotto, pikalaina ja joustolaina. Vertaile lainatyyppejä ja valitse se, joka sopii tarpeisiisi parhaiten.

Lue myös:

-Miten rahoittaa kesäloma järkevästi?