Miksi kannattaa harkita hiuspyyhkeen käyttöä?

Kuva:

MAINOS -

Tutkimukset osoittavat, että yli 60 % naisista on tyytymätön hiuksiinsa, niiden terveyteen ja ulkonäköön. Hiusten ulkonäöllä voi olla valtava merkitys itseluottamukseen ja moni etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa hiusten terveyttä ja hyvinvointia.HairLust-tuotteilla voit helposti saada hiuksesi voimaan paremmin, mutta tämä voi olla saavutettavissa yksinkertaisesti ottamalla käyttöön tavallisen kylpypyyhkeen sijaan hiuspyyhkeen. 

Tavallinen kylpypyyhe on puuvillaa, joten se voi tehdä hiuksesi helposti pörröiseksi ja ne katkeilevat enemmän. Olemme koonneet tähän muutamia syitä, miksi hiuspyyhkeen ostaminen on hyödyksi sinulle,paras hiuspyyhe opas löytyy tästä.

Tehokas tapa hiustenkuivaukseen

Kun käytät hiuspyyhkeitä, kuivuvat hiuksesi nopeammin. Tämä johtuu siitä, että vaikka hiuspyyhkeet ovat kooltaan pienempiä, ovat ne valmistettu materiaaleista, jotka imevät kosteutta nopeammin.

Hiuspyyhkeissä käytetyt materiaalit ovat synteettisiä tai luonnollisia, joten ne ovat tiheämpää kuin puuvilla. Riippuen materiaalista, hiuspyyhkeet voivat kuivata hiuksesi jopa 10 kertaa nopeammin kuin tavallinen kylpypyyhe, joten sinulla jää enemmän aikaa muuhun.

Hellävaraisempi keino kuivata hiuksesi

Kysytään keneltä tahansa kampaajalta, huonoin tapa kuivata hiuksesi on hieroa niitä voimakkaasti kylpypyyhkeeseen. Kun kuivaat hiuksiasi näin, se toimii hiuksissasi ja hiusjuurissasi kaikilla väärillä tavoilla, se kihartaa ja rikkoo hiuksiasi yhä enemmän. 

Hiuksillesi ei ole myöskään hyväksi se, että käytät joka päivä hiustenkuivaajaa. Hiustenkuivaaja altistaa hiusten kosteat juuret lämmölle, joka vahingoitta niitä entisestään. Hiuspyyhe poistaa tarpeen hieroa ja käyttää lämpöä hiusten kuivaamisessa ja näin eivät hiuksesi rikkoonnu tai katkeile enää yhtä paljon. 

Miellyttävä käyttää

Tavallinen kylpypyyhe on usein iso, painava ja hankala saada hiustesi ympärille. Tämä johtaa usein siihen, että käärit hiuksesi vääntämällä ne tiukasti pyyhkeen sisään. Voimakas kääntäminen katkoo ja rikkoo hiuksiasi ja se tekee hiuksesi useimmiten pörröisen ja kiharaisen näköiseksi.

Hiuspyyhkeiden pieni koko ja kevyet materiaalit tekevät siitä helppokäyttöisen ja miellyttävän käyttää. Monet hiuspyyhkeet ovat saatavilla myös kiinnityksellä, kuten napilla, voit jatkaa askareitasi ilman huolta siitä, että pyyhe tippuu.

Ympäristöystävällinen vaikutus

Tänä päivänä ympäristöystävällisyys on joka päiväinen puheenaihe, ostamalla hiuspyyhkeen pystyt vaikuttamaan myös tähän. Kylpypyyhkeet kuivuvat hitaammin, joten voit joutua vuorottelemaan useamman eri pyyhkeen välillä, kun vanha on vielä kostea. Kosteus lisää hajua pyyhkeeseen ja pyyhkeitä pestään sekä vaihdetaan useammin. Kylpypyyhkeet vaativat usein myös oman ohjelman pesuun, etteivät ne nukkaisi liikaa. Hiuspyyhkeitä ei tarvitse pestä niin useasti, koska ne kuivuvat nopeammin materiaaliensa ansiosta. Kun ne kaipaavat pesua, ne voidaan pestä tavallisella pesuohjelmalla, joten säästät aikaa, rahaa sekä energiaa.

Loppusanat

Ostamalla hiuspyyhkeen teet hiuksellesi palveluksen, hiuksistasi tulee ajan mittaan sileämmät ja terveemmät. Teet toki myös itsellesi palveluksen, säästät aikaa, koska hiuksesi kuivuvat nopeammin, sinulle jää enemmän aikaa hiusten muotoiluun tai meikkaamiseen.