Paikallisuutiset

Miehetkin voivat osallistua perinteiseen mallikatselmukseen Pietarsaaressa - ”Yleensä haetaan kauneinta naista”

Mallikatselmuksen tuottavat väri-, tyyli- ja mallikouluttaja Heidi Keskitalo sekä kauneuskonsultti ja ratkaisukeskeinen valmentaja Pirkko Niku-Parttimaa. Tänä vuonna tuotantotiimissä ovat mukana edellisten vuosien palkitut, Miss Model Pietarsaari 2021 Minna Holmborg ja Miss Model Pietarsaari 2023 Mira Lepola.

Miss Model Pietarsaari mallikatselmus on järjestetty Pietarsaaressa 1990- luvulta lähtien. Viime vuonna hakijoita oli runsaasti ja ulkopuolelle jouduttiin jättämään useita potentiaalisia malliehdokkaita.

Miss Model Pietarsaari & Best Models (MMP) mallikatselmuksen hakuaika on meneillään.

Mallikatselmus on järjestetty Pietarsaaressa aina 1990- luvulta lähtien. Välillä kisan järjestelyt ovat olleet pienemmät ja nyt taas muutaman vuoden näyttävämmät kun mallikilpailu on nostettu koko kaupungin tapahtumaksi, kerrotaan tapatuman tiedotteessa.

Tapahtuman tuottavat väri-, tyyli- ja mallikouluttaja Heidi Keskitalo sekä kauneuskonsultti ja ratkaisukeskeinen valmentaja Pirkko Niku-Parttimaa. Tänä vuonna tuotantotiimissä ovat mukana edellisten vuosien palkitut, Miss Model Pietarsaari 2021 Minna Holmborg ja Miss Model Pietarsaari 2023 Mira Lepola.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

MMP on erityinen kisa, sillä myös miehet voivat ottaa siihen osaa.

– Tämä on erittäin harvinaista edelleen mallikisoissa, joissa yleensä haetaan kaikkein kauneinta naista, sanoo Pirkko Niku-Parttimaa tiedotteessa.

Miss Model Pietarsaari ottaa finalisteiksi kaiken kokoisia miehiä ja naisia taustasta riippumatta. Ikähaitari on 18–55 vuotta.

Titteleitä jaetaan myös muissa kategorioissa, kuten Best Fashion model ja Best AD model.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Todellinen mallien tarve on muuttunut. Yhä useammin näemme mainoksissa keski-ikäisiä ja iäkkäitä miehiä ja naisia, erilaisista etnisistä taustoista tulevia ja hyvin erikokoisia. Tähän pyritään myös meidän MMP mallikatselmuksessa. Jokaiselle malliksi pyrkivälle löytyy oma paikkansa ja aikansa, Niku-Parttimaa sanoo tiedotteessa.

Valituille finalisteille järjestetään mallikoulutusta ja mentorointia sekä kisan aikana että sen jälkeen.

Finalisteja voi äänestää yleisellä äänestyssivustolla heinäkuun ajan. Finaali nähdään Pietarsaaressa Jaakon Päivien lauantaina.

Voittajat valitaan yleisöäänestyksen ja tuomareiden antamien pisteiden perusteella.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Viime vuonna hakijoita oli runsaasti ja jouduimme jättämään finaalin ulkopuolelle useita potentiaalisia malliehdokkaita. Toivomme, että tänä vuonna myös he uskaltautuvat hakea uudelleen mukaan.

Hakuaikaa on 15.4. saakka.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä