Me räätälöimme juuri sinulle omannäköisen kodin

Tässä on muun muassa upea laaja terassialue. Pienenä erikoisuutena pyöreä ikkuna toisesta kerroksesta.
Tässä on muun muassa upea laaja terassialue. Pienenä erikoisuutena pyöreä ikkuna toisesta kerroksesta. Kuva:

MAINOS - Teri-Talot -

Räätälöitävyys, kilpailukykyinen hinta ja hyvä palvelu. Nämä asiat olivat Teri-Talojen asiakaskyselyn perusteella ratkaisevimpia asioita, kun kuluttajat valitsevat oman kotitalotalon toteuttajaa.

Samaisen vuoden 2022 alkupuolella toteutetun kyselyn perusteella Teri-Taloilla osataan vastata asiakkaiden toiveisiin, sillä peräti 90 prosenttia talotehtaan asiakkaista suosittelisi yritystä myös tuttavilleen unelmien kodin toteuttajaksi.

Teri-Taloilla kaiken toiminnan tavoitteena on ylittää asiakkaiden odotukset niin laadun, ominaisuuksien kuin ulkonäönkin suhteen.

Teri-Taloilla on valmiuksia tehdä juuri sellaisia koteja mitä asiakkaat toivovat. Asiakkailla voi olla joko hyvinkin summittainen luonnospiirros unelmien kodista, valmiistatalopakettimallista räätälöidyt toiveet tai esitys täysin valmiin talopaketin rakentamisesta. Teri-Talojen ammattitaitoiset suunnittelijat tekevät toiveitesi pohjalta toteuttamiskelpoiset suunnitelmat, mitkä sopivat juuri tontillesi.

Talotehtaalla ymmärretään, että asunnon hankinta ei ole asiakkaille mikään pieni asia. Voi olla, että rakennuksen kustannuksia maksetaan lainanlyhennyksenä vuosikausia, joten on tärkeää toteuttaa juuri sellainen uniikki kiinteistö, joka miellyttää. Ja vuosikymmenet ovat osoittaneet, että käytännössä jokaisella perheellä on omia, uniikkeja toiveita ja Teri-Taloilla ollaan ylpeitä siitä, miten paljon asiakkaiden toiveita voidaan toteuttaa valmiisiin rakennuksiin asti.

Vuosikymmenten aikana Teri-Talojen asiantuntijoille on kertynyt paljon kokemusta ja osaamista siitä, mitä käytännössä tarkoittaa olla asiakkaan mukana toteuttamassa unelmien kotia ideasta muuttopäivään asti.

Teri-Taloilla ollaan ylpeitä myös laadusta. Elementit valmistetaan tehtaalla, ja esimerkiksi tietyn nurkan listaa voidaan veistää kauankin, jotta siitä saadaan varmasti hyvännäköinen. Teri-Talojen osaamisesta yksi esimerkki on Vaasan Kalarantaan toteutettu Kalastuksen talo. Se on arkkitehdin suunnittelema rakennus, missä ei ole yhtään suoraa ulkoseinää. 

Katso erilaisia esimerkkejä unelmien kodeista ja niiden toteutuksista.