Paikallisuutiset

Matilda Engström Visit Pietarsaaren johtoon – jättää varhaiskasvatuspäällikön tehtävät

Matilda Engström on toiminut viime vuodet Pietarsaaren varhaiskasvatuspäällikkönä. Hänellä on taustaa myös matkailun ja markkinoinnin työtehtävissä. Kuva: Pentti Höri

Visit Pietarsaari Oy:n uudeksi ja ensimmäiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Matilda Engström. Ennen Visit Pietarsaaren toimitusjohtajan roolia Engström on toiminut monipuolissa matkailu- ja markkinointitehtävissä Wasalinella, Tallinkilla ja Pietarsaaren kaupunginhotellissa.

Tällä hetkellä Engström toimii Pietarsaaren kaupungin varhaiskasvatuspäällikkönä. Engström aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2024.

– Olen iloinen uudesta tehtävästäni Visit Pietarsaaren johdossa. Pietarsaaren seudun matkailu on hyvässä nosteessa, täällä on upea luonto, erinomaiset palvelut, kiehtova historia, vieraanvaraisia ihmisiä ja rohkeita yrittäjiä. Lähtökohdat ovat siis erinomaiset, linjaa Matilda Engström kaupungin tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Engströmin monipuolinen kokemus matkailu- ja markkinointityöstä sekä tahto ja motivaatio organisaation kehittämiseen ja kasvuun olivat vahvoina tekijöinä valinnassa, kertoo Visit Pietarsaari Oy:n hallituksen puheenjohtaja Milla Kallioinen.

Visit Pietarsaari jatkaa rekrytointia, ja seuraavaksi yhtiöön palkataan sisällöntuottaja.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä