Paikallisuutiset

Mathias Sandberg -trio esiintyy Jaakon Päivillä

Pietarsaaresta lähtöisin oleva jazzkitaristin ja säveltäjän Mathias Sandbergin uusi trio-albumi The Captain ilmestyi alkuvuodesta. Trio, jossa soittavat myös Zacharias Holmkvist (kontrabasso) ja Stefan Brokvist (rummut) lähti 50-konsertin levynjulkaisukiertueelle Rovaniemeltä Helsinkiin muun muassa Pori Jazzin kautta, saapuu Pietarsaaren Jaakon Päiville esiintymään Koulupuistossa perjantaina 21.7. illalla.

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg, jota amerikkalaisessa musiikkilehdessä Jazziz Magazine on kutsuttu "yhdeksi Suomen parhaiten varjelluista salaisuuksista", kuuluu Suomen aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Hän on opiskellut New Yorkin Manhattan School of Musicissa ja Bostonin Berklee College of Musicissa, ja työskennellyt mm. Georg Riedelin, Pierre Swärdin, Peter Asplundin, Nick Mancinin, Jukka Eskolan, Teppo Mäkysen ja Manuel Dunkelin kanssa.

Jazzkonsertteja Sandberg tekee vuosittain satakunta, kerrotaan tiedotteessa. Hän on kiertänyt sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Konserteissa kuullaan Sandbergin omalaatuista ”hard swingin', groovy & soulful jazz”-sekoitusta vahvoilla melodioilla. Tiedotteessa kuvataan myös, että luvassa on rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä