Paikallisuutiset

Mässkär avaa ovensa ensi viikonloppuna: ”Harvoin olemme voineet avata näin aikaisin”

Matkaa pysäköintialueelta saarelle kertyy noin kolme kilometriä, ja sen voi taittaa kävellen, kelkalla, hiihtäen tai luistellen. Kuva: Clas-Olav Slotte

Mässkärin luotsiasema avaa jälleen ovensa yleisölle tulevana viikonloppuna. Luotsiasemayhdistyksen aktiivijäsen Stefan Bredbacka kertoo, että jäätilanne on poikkeuksellisen hyvä tällä hetkellä.

– Harvoin olemme voineet avata näin aikaisin, kommentoi Bredbacka.

Kahvila toivottaa vierailijat tervetulleiksi lauantaina ja sunnuntaina kello 10-17, mutta viikonloppuisin sisälle pääsee myös keittiön aukioloaikojen ulkopuolella. Tarjolla on muun muassa kahvia, munkkipossuja ja lohisoppaa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mässkärin talviset ja keväiset jääretket ovat erittäin suosittuja, joten kauniina päivinä pysäköintialueella saattaa olla ruuhkaa.

– Tien varrelle ei tule pysäköidä, jotta tie pysyy auki hälytysajoneuvoille., huomauttaa Bredbacka.

Matkaa pysäköintialueelta saarelle kertyy noin kolme kilometriä, ja sen voi taittaa kävellen, kelkalla, hiihtäen tai luistellen. Pysäköintialueella olevassa kyltissä on puhelinnumero, josta voi tilata myös lumiskootterikuljetuksen saarelle.

Yhdistys ylläpitää latua Vanhasta satamasta Mässkärin saarelle, joskin tuulenpuuskat voivat joskus peittää ladun lumella. Mässkär-yhdistys pyrkii pitämään kahvilan auki myös arkipäivisin, mutta tämä tapahtuu satunnaisesti talven kuluessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Pysyäksesi ajan tasalla aukiolopäivistä, suosittelemme seuraamaan yhdistyksen verkkosivuja osoitteessa masskar.fi, vinkkaa Bredbacka.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä