Paikallisuutiset

Lennokit lentoon lauantaina Pietarsaaressa: -”Harrastus sopii kaikenikäisille”

Valtakunnallinen inSkaala-sisälennätystapahtuma on järjestetty vuodesta 2004 alkaen. Arkistokuvassa sisälennätystapahtuma vuosimallia 2016 Pietarsaaren jalkapallohalli Telluksessa. Kuva: Clas-Olav Slotte

Tellushallissa pidettävässä perinteisessä sisälennätystapahtumassa on useita kilpailuja taitolennosta taistelukisaan.

Lennokkiharrastajat eri puolilta Suomea kokoontuvat lauantaina 18. marraskuuta perinteiseen inSkaala-lennokkitapahtumaan Pietarsaaren jalkapallohalli Tellukseen. Tapahtuma on järjestetty jo vuodesta 2004 alkaen.

Ohjelmassa on useita kilpailuja alkaen taitolennosta vauhdikkaaseen taistelukisaan, jossa yritetään ketterillä lennokeilla katkaista toisten kilpailijoiden perässään vetämiä paperinauhoja. Tarjolla myös lennokkiharrastukseen ja askarteluun liittyviä lahjaideoita.

Järjestävän lennokkikerhon, Pietarsaaren Seudun RC-lentäjät ry:n, puheenjohtaja Martin Stens kertoo, että lennokit ovat varsin monipuolinen harrastus.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Lennokkeja voi harrastaa suunnittelemalla ja rakentamalla niitä itse tai sitten voi hankkia valmista kalustoa ja keskittyä lennättämiseen. Tämä harrastus sopii kaikenikäisille, jopa alle 10-vuotiaille, Stens huomauttaa.

Ensi kesänä lennokkikerholla on tarkoitus ottaa käyttöön uusi lennokkikenttä Pännäisissä lähellä Sursikin koulua.

Ovet lennokkitapahtumaan avataan klo 10 ja yleisöllä on siihen vapaa pääsy.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä