Lainojen kilpailuttaminen on avain edullisempiin ehtoihin

Lainan ottaminen saattaa olla välttämätöntä monissa elämäntilanteissa. Kyseessä voi olla uuden auton hankinta, unelmien lomamatka tai jokin yllättävä meno. Lainojen laaja valikoima ja vaihtelevat ehdot voivat kuitenkin tehdä oikean lainan valinnasta haastavaa. Euronder lainavertailu auttaa tässä. Palvelun avulla voit löytää halvan lainan ja siten säästää huomattavia summia rahaa.

Euronder on kotimainen lainojen vertailupalvelu, jonka kilpailutuksessa on mukana jopa yli 30 lainapaikkaa. Yhdellä maksuttomalla hakemuksella voit siis saada lukuisia tarjouksia. Kilpailutus on helppoa, eli voit saada suuret säästöt pienellä vaivalla.

Miten lainan kilpailuttaminen tehdään käytännössä?

Lainan kilpailuttaminen tarkoittaa sitä, että vertailet eri rahoituslaitosten lainojen ehtoja ja korkoja. Tällä tavalla vertailemalla voit löytää edullisimman ja sinun tarpeisiisi sopivan luoton.

  1. Täytä ilmainen lainahakemus.
  2. Vertaile tarjouksia.
  3. Valitse paras tarjous. Voit saada rahat tilillesi jo saman arkipäivän aikana.

Euronderin kautta voit kilpailuttaa vakuudettomat lainat 500 eurosta 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika on 1–15 vuotta lainan koosta sekä omista tarpeistasi riippuen. Kokeile Euronderin kätevää lainalaskuria, kun mietit, mikä on sinulle sopiva laina-aika.

Miksi lainojen kilpailuttaminen on tärkeää?

Vakuudettomien lainojen korot voivat olla mitä tahansa noin 4,5–20 % väliltä. Juuri sen vuoksi kilpailuttaminen kannattaa. Mitä matalampi korko on, sitä enemmän voit säästää. Pienikin ero korkoprosenteissa voi tarkoittaa suuria säästöjä. Näin on erityisesti silloin, kun kyseessä on iso laina.

Lainoista maksetaan koron lisäksi kuluja. Niitä saa olla enintään 150 euroa vuodessa. Kulujen määrä riippuu aivan lainatyypistä ja luotonmyöntäjästä. Kulut voivat kasvattaa kokonaiskustannuksia huomattavasti, minkä vuoksi niitä ei kannata jättää huomiotta.

Kulut ja korko yhdessä muodostavat todellisen vuosikoron. Todellinen vuosikorko on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa moni asia. Näet todellisen vuosikoron sekä kaikki muut tärkeät luvut lainatarjouksesta.

Samalla, kun tarkastelet luottojen hintoja, pääset vertailemaan myös niiden muita ehtoja. Voit löytää lainan, joka tarjoaa sinulle sopivat takaisinmaksuehdot, kuten riittävän pitkän takaisinmaksuajan, edullisemmat kuukausierät tai mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin.

Euronderissa kilpailutat monenlaiset vakuudettomat lainat

Kun rahantarve yllättää tai suunnitteilla on isoja hankintoja, vakuudeton laina voi tarjota juuri sopivan rahoituksen. Vakuudettomien lainojen hinnoissa on kuitenkin eroja, minkä vuoksi niiden vertailu kannattaa. Euronder tekee vertailusta sujuvaa ja yksinkertaista. Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä lainantarjoajia.

Palvelussa voit kilpailuttaa erilaiset vakuudettomat lainat, kuten pikalainat, yhdistelylainat, autolainat ja remonttilainat. Voit hakea näitä ja monia muita lainoja yksin tai yhteishakijan kanssa. Vakuuksia ei tarvita ollenkaan, vaan sinulla pitää olla vain puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot.

Kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Heti hakemuksen lähettämisen jälkeen tietosi välitetään lukuisille eri lainanantajille. Ne tekevät oman arvionsa tilanteestasi ja jos kaikki on kunnossa, ne voivat tehdä lainatarjouksen.

Lainojen ehdot käyvät selkeästi ilmi lainatarjouksista. Tämä auttaa sinua tekemään tietoisia päätöksiä ja valitsemaan lainan, joka täyttää taloudelliset tarpeesi ja sopii budjettiisi. Euronderissa voit vertailla lainoja koska tahansa, omassa tahdissasi. Hakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit tehdä lopullisen päätöksen lainan nostamisesta vasta sitten, kun olet nähnyt kai