Lainaa netistä nopeasti - lainatarjous 5 minuutissa

Kuva:

MAINOS - NORDSEK.COM -

Lainan nostaminen netistä onnistuu nopeasti, sillä pankit ja luotonantajat tekevät usein alustavan lainapäätöksen heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Tästä syystä lainanhakija voi saada lainatarjouksia katsottavaksi muutamassa minuutissa.

 

Lainaa netistä voi saada tuloista riippuen 1 000 - 60 000 euroa ilman vakuuksia. Tulojen suuruus vaikuttaa suoraan lainatarjouksen määrään, sillä isommilla tuloilla voidaan saada suurempi lainasumma pankista.

 

Pankit tarjoavat nopeaa lainaa netissä

Nopeaa lainaa netistä voidaan nostaa myös pankista, sillä nykyään pankit tarjoavat pikalainaa ilman vakuuksia muutamasta tuhannesta eurosta alkaen aina 60 000 euroon asti.

 

Kun laina nostetaan pankista, voidaan lainan korko saada alas matalalle tasolle. Vakuudettoman lainan korot alkavat 4% tasolta, joten nopeasta lainasta ei tarvitse välttämättä maksaa kallista korkoa.

 

Pankkien tarjoama pikalaina ei eroa rahoitusyhtiön luotosta muulla tavoin kuin hinnalla, sillä pankit voivat hinnoitella lainan edullisemmaksi. Siksi nopean nettilainan nostaminen pankista on usein fiksumpaa ja edullisempaa. 

 

Vertailemalla lainan kuluja keskenään saadaan selville nopeasti, mistä luotonantajalta saadaan paras korkotarjous lainalle. Kun lainojen vertailu tehdään lainapalvelun kautta, on mukana vertailussa sekä pankit että rahoitusyhtiöt.

 

 

Lainaa netistä ilman vakuuksia jopa 15 vuoden maksuajalla

Lainaa voidaan nostaa verkosta ilman vakuuksia myös pitkällä maksuajalla, sillä pankit voivat tarjota lainaan jopa 15 vuoden maksuaikaa. Lainatarjouksesta selviää, kuinka pitkää lainaa voidaan nostaa kyseiselle lainasummalle.

 

Haettava lainamäärä vaikuttaa tarjottuun maksuaikaan, sillä pankit tarjoavat suurempaan lainaan pidempää maksuaikaa. Esimerkiksi 20 000 euron lainaan voidaan tarjota 10 - 15 vuoden maksuaikaa, kun 5000 euron lainaan tarjottu maksuaika voi olla 5 - 10 vuotta.

 

Lainaa voi hakea netistä kuka tahansa yli 20-vuotias, jolla on puhtaat luottotiedot . Luotonsaanti edellyttää riittäviä tuloja suhteessa velkamäärään, sekä kotipaikkaa Suomessa. Koska lainan hakeminen ei sido mihinkään ja on maksutonta, voi kuluttaja hakea lainaa milloin vain ja tarkistaa saatavilla oleva rahoitus.

Nopea nettihakemus minuuteissa

Lainahakemus voidaan tehdä 2 - 5 minuutissa vakuudettomalle lainalle, sillä hakijan perustiedot riittävät alustavaan lainapäätökseen. Liitteitä hakemukseen ei tarvitse antaa, joten nettihakemus onnistuu myös hyvin puhelimella.  

 

Hakemuksessa kysytään lainanhakijan perustietoja, palkkatulojen määrää, velkoja (luottokorttivelka, kulutusluotto ja asuntolaina), työsuhteen kestoa, haettavan rahoituksen määrää ja menojen määrää.

 

Annettujen tietojen perusteella pankit voivat tehdä heti lainapäätöksen, jolloin lainatarjous saadaan usein minuuteissa katsottavaksi. Lopullinen lainapäätös edellyttää vielä liitteiden lähettämistä, sillä pankkien on tarkistettava tulojen määrä palkkatositteesta tai verotustodistuksesta.

Alustava lainatarjous heti katsottavaksi

Lähetetyn lainahakemuksen jälkeen kuluttaja saa useinmuutamassa minuutissa lainatarjouksen katsottavaksi. Lainatarjous on alustava, sillä se vaatii vielä liitteiden läpikäynnin myöhemmin.

 

Lainatarjouksesta selviää pankin tarjoama lainasumma, laina-aika, korko ja muut kustannukset. Alustavan lainatarjouksen ovat samat kuin lopullisessa lainasopimuksessa, kunhan tulojen määrä voidaan vahvistaa.

 

Alustavan lainatarjouksen avulla voidaan eri pankit vertailla nopeasti. Kun lainaa haetaan vertailupalvelun kautta, voidaan yhdellä hakemuksella saada kymmeniä lainatarjouksia katsottavaksi.

Koron vertailu kannattaa

Kulutusluoton koroissa on isoja eroja, sillä pankit voivat hinnoitella lainat 4 - 20 % korolla. Lainan korkoon vaikuttavat pankin oma hinnoittelumalli ja kilpailuasema, lainasumma ja hakijan tiedot. Koron lisäksi lainasta voidaan periä

 

Koska isompaan lainaan voidaan tarjota edullisempaa korkoa, vaikuttaa lainasumma suoraan korkotarjoukseen. Jos kuluttajalla on useita pieniä kulutusluottoja ja osamaksuja käytössä, kannattaa pienlainat yhdistää yhdeksi suuremmaksi kulutusluotoksi.

 

Lainan nimelliskorko ja muut kustannukset näkyvät lainatarjouksessa. Nimelliskoron sijaan lainoja kannattaa vertailla todellisen vuosikoron perusteella, sillä luoton kustannukset koostuvat muistakin osista kuin pelkästä korosta.  

Lainatarjouksia jopa yli 30 pankilta ja luotonantajalta

Nordsekin avulla kuluttaja voi kilpailuttaa yhdellä hakemuksella jopa 30 pankkia ja luotonantajaa.Lainavertailu säästää kuluissa, sillä pankit tarjoavat usein parempia lainaehtoja kilpailutuksessa.

 

Rahan säästäminen on vertailun suurin hyöty, sillä lainasummasta riippuen kuluttaja voi säästää jopa tuhansia euroja vertailun avulla. Koska korkotaso vaihtelee kaikissa eri lainasummissa, kannattaa kaikenkokoiset vakuudettomat lainat säännöllisesti kilpailuttaa.

 

Lainojen vertailu säästää myös ajassa, jolloin lainanhakijan ei tarvitse lähettää hakemuksia erikseen jokaiseen pankkiin ja rahoitusyhtiöön. Vertailun avulla nähdään nopeasti eri lainatarjoukset edullisuus järjestyksessä, jolloin lainojen vertailu on todella nopeaa ja helppoa.

 

Huomioi nämä asiat ennen lainan hakemista

Ennen lainan hakemista kuluttajan kannattaa arvioida tarkkaan omaa maksukykyä. Lainan nostaminen edellyttää, että laina on maksettava takaisin sovitussa maksuaikataulussa.

Vaikka pankit arviovat hakijan maksukykyä, on hakijalla itsellä aina paras tieto omasta taloustilanteesta. Lainaa ei kannata nostaa liikaa käyttöön, vaikka pankit tarjoaisivat suurempaa lainasummaa kuin tarve on.

 

Lainassa hakija toimii aina henkilötakaajana. Käytännössä hakija vastaa aina henkilökohtaisesti luoton takaisinmaksusta pankille. Mikäli lainaa ei makseta takaisin, siirretään velka perintään ja ulosottoon.

 

Lainahakemuksessa ei kannata liioitella omia työtuloja ja vähätellä velkojen määrää. Pankit näkevät muiden velkojen määrän rekisteristä, joten valehtelu hakemuksessa voi johtaa heti hylättyyn lainapäätökseen. Lisäksi pankit tarkistavat annettuja tietoja mm. työtulojen määrästä, joten hakemuksessa ei kannata liioitella omia palkkatuloja ylöspäin.