Paikallisuutiset

Lähes 1000 flossasi uuden Suomen ennätyksen Pietarsaaressa - katso video

Flossaustanssijat onnistuivat Suomen ennätysyrityksessään Pietarsaaren Spotlightissä kun aiempi epävirallinen ennätys ylittyi yli kahdellasadalla flossaajalla.
Flossaustanssijat onnistuivat Suomen ennätysyrityksessään Pietarsaaren Spotlightissä kun aiempi epävirallinen ennätys ylittyi yli kahdellasadalla flossaajalla. Kuva: Wahlberg Media

Pirkko Högkulla

Epävirallinen Suomen ennätys flossauksessa rikottiin Pietarsaaressa keskiviikkona 22.8 kello 19:00.

Kaupan- ja kulttuurin yö, Spotlight, järjestettiin Pietarsaaressa keskiviikkona 22.8.2018. Yksi illan ohjelmista oli flossaustanssijoiden ennätysyritys, jonka JNT järjesti. Tavoitteena oli saada ennätysmäärä flossaajia ja ennätys olisi ensimmäinen laadultaan, koska vastaavaa ennätystä ei ole ennen tehty. Epävirallinen Suomen ennätys oli ennen 750 flossaajaa, joka rikottiin kesäleirin yhteydessä Porissa tämän vuoden kesäkuussa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ennätysyritys aloitettiin kello 19 lämmittelyllä, yleisössä olevien vanhempien flossaus-ohjeistuksella sekä fiilistä kohottavalla puheella, jonka piti juontaja Antti Koivukangas. Koivukankaalla oli mukana lavalla floss-asiantuntijat Agnes Skytte ja Emmi Mäenpää, jotka ammattimaisesti näyttivät liikkeet ja tahdin. Kun flossaus viimein pääsi käyntiin, eivät monien lantiot ja kädet pysyneet paikoillaan.

Ennätysyritys veti paikalle arviolta 1200 ihmistä, joista 80 % arvioitiin osallistuvan flossaukseen tai noin 960 ihmistä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä