Podcast

Kuuntele uusin jakso Kylähullut-podcastia: Äänessä parisuhteeseen ajautunut vannoutunut vanhapiika ja toiselle kierrokselle ajautunut pienten lasten äiti

Kylähullut-podcastin juhannusjakso keskittyy pariutumiseen, parisuhteeseen ja erityisesti Tinderiin. Jaksossa luetaan kuuntelijoilta saatuja kirjeitä.

Kylähullujen juhannusjakson jatkot voi katsoa Instagramista. Siellä testattiin juhannustaikoja, muun muassa perinteinen kukkien kerääminen tyynyn alle.
Kylähullujen juhannusjakson jatkot voi katsoa Instagramista. Siellä testattiin juhannustaikoja, muun muassa perinteinen kukkien kerääminen tyynyn alle. Kuva: Sanni Aho

Moottoriajoneuvot Tinder-profiilikuvassa eivät takaa suosiota parisuhdemarkkinoilla. Juhannusheilaan ei tehdä vaikutusta moottoriajoneuvon kuvilla deittisovelluksessa.

Juhannuksen Kylähullut-podcastin jaksossa Sanni ja Saana puhuvat parisuhteiden muodostumisen ongelmista maalla ja pohtivat, että mihin Tinder-treffeille voisi mennä, jos sellaiset tulisi tarjolle.

Kylähullut-podcastin jakso ilmestyi kuunneltavaksi poikkeuksellisesti perjantaina. Podcastia voi kuunnella KPK Median lehtien sovelluksista tai lehtien nettisivuilta, esim.www.perhonjokilaakso.fi/podcast.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä