Kokkola-lehti

Kuuntele Kylähullut-podcastia: Haastattelussa Vimpelin kunnanjohtaja Sami Gustafsson, joka tekee kuntamarkkinointia omalla henkilöbrändillään

Sotilasuran kunnanjohtajan pestiin vaihtanut Sami Gustafsson on 28-vuotias paljasjalkainen turkulainen ja hän haluaa pesäpallokentän viereen julkisen saunan.

Saana, Sami ja Sanni podcast-haastattelua tekemässä Vimpelissä.
Saana, Sami ja Sanni podcast-haastattelua tekemässä Vimpelissä. Kuva:

Miten kuntamarkkinointia voi tehdä uudella tavalla? Vimpelissä maaliskuun alussa kunnanjohtajana toiminutSami Gustafsson tekee työtään henkilöbrändillään, mutta julisti kuntansa myös maan pesäpallopääkaupungiksi.

Kunnanjohtaja Gustafsson nostaa kunnastaan esiin urheilun merkitystä, mutta myös yhteisöllisyyttä joka sen myötä näkyy vahvasti.

Superpesisjoukkue Vimpelin Veto saa liikkeelle koko kunnan, mutta Vimpelissä on myös SM-tason naisten koripallojoukkue ja uutena avauksena eSports-joukkue Vedon riveissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Jos pesäpallo lähtisi pois, niin kyllä se jättäisi ison tyhjiön, sanoo Gustafsson.

– Väitän, että jokaisessa kunnassa on jotain ainutlaatuista ja jokaisen tulisi sitä lähteä promoamaan. Koettaisi olla erilainen kuin muut ja nähdä omat vahvuudet.

Kuuntele Sami Gustafssonin haastattelu Kylähullujen uunituoreesta jaksosta >>

Kylähullut on podcast, jota tekevät Perhonjokilaakson päätoimittaja Sanni Aho ja Seger Marketingin copywriter Saana Klemola. Podcastista julkaistaan uusi jakso lauantaisin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

KPK Median podcasteja voit kuunnella eri lehtibrändien (Keskipohjanmaa, Kalajokilaakso, Haapavesi-lehti, Kalajokiseutu, Kokkola-lehti, Lestijoki-lehti, Nivala-lehti, Pietarsaaren Sanomat, Perhonjokilaakso ja Selänne) omissa sovelluksissa.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä