Paikallisuutiset

Kuolonkolari Pedersören Edsevössä keskiviikkona – Henkilöauton kuljettaja menehtyi törmäyksessä rekan kanssa, matkustaja loukkaantui vakavasti

Keskipohjanmaan lukijan lähettämä kuva onnettomuuspaikalta.
Keskipohjanmaan lukijan lähettämä kuva onnettomuuspaikalta. Kuva: Lukijan kuva

Pedersören Edsevössä tapahtui keskiviikkona klo 16 aikaan vakava tieliikenneonnettomuus. Poliisi tiedotti klo 19 jälkeen, että onnettomuus johti yhden ihmisen kuolemaan ja toisen vakavaan loukkaantumiseen.

Kuolonkolari tapahtui Pedersöressä Kolpintiellä eli kantatie 68:lla. Rekka-auto oli ajanut Kolpintietä Pietarsaaren suunnasta kohti Ähtävää.

Henkilöauto oli tullut valtatie 8:aa Vaasan suunnasta ja noussut rampista Kolpintielle. Henkilöauto oli pysähtynyt Kolpintiellä tien sivuun ja kääntynyt vasemmalle takaa tulevan rekan eteen. Onnettomuudessa menehtyi henkilöauton kuljettaja ja autossa matkustajana ollut henkilö loukkaantui vakavasti.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Paikalla oli useita pelastusyksiköitä ja liikenne oli jonkin aikaa poikki. Pelastuslaitos tiedotti klo 18.30, että tilanne onnettomuuspaikalla oli ohi.

// Uutista päivitetty 17.11.2021 klo 18.43 tiedolla, että tilanne paikalla ohi. // uutista päivitetty 17.11. klo 19.17 tiedolla henkilövahingoista ja ajoneuvojen liikkeistä.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä