Paikallisuutiset

Kpedulla yhteishaussa 732 opiskelupaikkaa

Yhteishaku on tarkoitettu tänä keväänä peruskoulun tai valmentavan koulutuksen päättäville nuorille sekä niille, joilla ei ole peruskoulun jälkeistä ammatillista perustutkintoa.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto tarjoaa 652 opiskelupaikkaa 21 eri ammatilliseen perustutkintoon ja 80 paikkaa valmentaviin koulutuksiin valta-kunnallisen yhteishaun alkaessa ammatilliseen ja lukiokoulutukseen 20.2.2024.

Yhteishaku on tarkoitettu tänä keväänä peruskoulun tai valmentavan koulutuksen päättäville nuorille sekä niille, joilla ei ole peruskoulun jälkeistä ammatillista perustutkintoa. Lukion kuluvana keväänä päättävät hakevat ammatillisiin perustutkintoihin jatkuvan haun kautta, ammattiopisto toteaa tiedotteessa.

Yhteishaussa voi hakea mieluisuusjärjestyksessä korkeintaan seitsemään eri koulutukseen. Hakija valitaan ylimpään hakutoiveeseen, johon hänen hakupisteensä riittävät.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa voi opiskella ammattiin Kokkolan ammattikampuksella sekä Kälviän, Kannuksen, Kaustisen ja Perhon toimi-paikoissa.

Ammatillisten perustutkintojen ja lukioiden ohella yhteishaussa voi hakea samalla hakulomakkeella myös tutkintokoulutukseen valmentavaan TUVA-koulutukseen ja kansanopiston oppivelvolliselle tarkoitetuille vapaan sivistystyön linjoille.

Keski-Pohjanmaan ammattiopistossa lukuvuoden kestävä TUVA-koulutus toteutetaan Kokkolan ammattikampuksella ja opistovuosi oppivelvollisille Keski-Pohjanmaan kansanopistossa Kälviällä.

Myös lukio-opinnot on mahdollista yhdistää ammatillisiin perustutkinto-opintoihin. Kahden tutkinnon eli yhdistelmätutkinnon opinnoista kiinnostuneet hakevat yhteishaussa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

UrheiluAmis-koulutusta toteutetaan Kokkolassa yhteistyössä Keski-Pohjanmaan urheiluakatemian kanssa. UrheiluAmiksessa ammatillisiin perustutkinto-opintoihin on mahdollista yhdistää myös tavoitteellinen urheilu-ura.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä