Mielipiteet

Koti- ja kouluyhdistyksen mielipide: Länsinummelle tarvitaan lisää kiipeilytelineitä ja turvallisempi parkkipaikka kasvavan oppilasmäärän vuoksi

Länsinummen koulun pihalla ei ole riittävästi kiipeilytelineitä eikä keinuja. Piha ilman puita, pensaita ja istutuksia ei houkuttele leikkimään piilosta.

Länkkärin pihajärjestelyt koetaan turvattomiksi, ja koululaisten vanhemmat ilmaisevat huolensa. Kuva: Pentti Höri

Länsinummen koti- ja kouluyhdistys esittää kysymyksen päättäjille: Onko Itälän koulun lopettamisen yhteydessä budjettiin laskettu mukaan Länsinummen pihan kehittäminen? Olemme kuulleet huhuja, että Itälässä on kolme jalkapallokenttää käytössä jokaisella välitunnilla! Itälän koulun oppilaat otetaan varmasti avosydämin vastaan Länsinummella, mutta samalla toivomme, että myös Itälästä tulevat iloitsevat Länsinummen koulun pihalla.

Suurin murhe on kuitenkin Länsinummen parkkipaikkatilanne. Se on todella vaarallinen jo nyt. Koulujen yhdistämisen myötä liikenne lisääntyy, ja se pelottaa meitä. Tällä hetkellä koulubussi joutuu ajamaan keskelle koulun pihaa ja kääntymään siinä!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Parannusehdotuksia: Opettajien parkkipaikka siirrettäisiin koulun taakse. Linja-autolle voisi tehdä levennyksen Länsiväylälle. Sieltä oppilaille tarvittaisiin pelkkä polku, joka johtaisi koulun pihalle. Parannukset turvallisuuteen ja viihtyvyyteen pitää tehdä nyt, eikä vasta sinä päivänä, kun kahden koulun oppilaat ovat samalla pihalla.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä