Paikallisuutiset

Kolmas pyörä kesän komedia Lappajärvellä

Lappajärven kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä musiikkikomedia Kolmas pyörä, jonka ohjaa näyttelijä Jani Karvinen. Käsikirjoituksesta vastaavat Karvisen lisäksi Sami Hintsanen, Ville Pusa ja Ville Majamaa.

Rooleissa nähdään Jani Karvisen lisäksi Janne Kallioniemi, Ville Pusa, Mikko Rantaniva, Sofia Arasola sekä Mikaela Nokelainen.

Kolmas pyörä on tunnettujen suomalaisten hittien täyttämä tarina nettideittailun villistä maailmasta, siinä käydään läpi niin Tinder, EliittiKumppani, Match kuin monet muutkin paikat.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Lappajärven kesäteatterin kate antaa suojan niin sateelta kuin auringolta. Kuva: Tomi Lähdesmäki

Viime vuonna Näyttelijäliiton Vuoden teatterinäyttelijänä palkitsemana Jani Karvinen saapuu Lappajärvelle hyvillä mielin.

– On aivan mahtavaa palata Lappajärvelle muutaman vuoden tauon jälkeen. Seutu ja sen ihmiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen.

Esityksen osalta hän lupaa hulvattomia hetkiä parisuhdesopan kanssa.

– Pian pääsemme taas laulamaan ja nauramaan yhdessä. Keitoksen loppuun saakka saadaan jännittää saako pääosan esittäjä, upea Sofia Arasola, itselleen onnen ja hyvän miehen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Komediaa esitetään heinäkuun alusta 6. elokuuta saakka.

Lappajärven estradilla nähdään 10. heinäkuuta lisäksi stand up -komiikkaa Ismo Leikolan tapaan.

Kesän musiikkivieraita ovat Jarkko Ahola & Guardia Nueva, Stratovarius sekä viime vuoden Voice of Finland -voittaja Susanna Erkinheimo.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä