Paikallisuutiset

Kokoontumisrajoitukset Vaasan sairaanhoitopiirin alueella päättyvät välittömästi

Vaasan sairaanhoitopiirin alueella on 28.2.2022 asti voimassa päätös erilaisten asiakas- ja yleisötilojen, kuten kirjastojen, terveysturvallisesta käytöstä.
Vaasan sairaanhoitopiirin alueella on 28.2.2022 asti voimassa päätös erilaisten asiakas- ja yleisötilojen, kuten kirjastojen, terveysturvallisesta käytöstä. Kuva: Kristian Sundqvist

Aluehallintovirasto kumoaa välittömästi kokoontumisrajoitukset Vaasan sairaanhoitopiirin kuntien alueella, koska edellytykset kokoontumisrajoitukselle eivät enää täyty.

Muutos astuu voimaan välittömästi. Viimeisimmän päätöksen mukaan korkeintaan 20 henkilöä sai kokoontua samaan paikkaan, mutta nyt yläraja poistuu.

Päätös erilaisten asiakas- ja yleisötilojen terveysturvallisesta käytöstä on kuitenkin voimassa 28.2. saakka. Se koskee erilaisten asiakas- ja yleisötilojen (esimerkiksi kaupat, urheilutilat, kirjastot, museot ja teatterit) terveysturvallista käyttöä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tilojen käyttö on järjestettävä niin, että osallistujien ja seurueiden välillä voidaan ehkäistä lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä.

///Juttua on päivitetty kauttaaltaan kello 17.15///

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä