Paikallisuutiset

Kokkolalainen lehdenjakaja Johanna Lammassaari on uusi Miss Model Pietarsaari 2019 –  "Mallina monipuolinen ja hänellä on rohkeutta heittäytyä kuvauksiin", kehuu tuomaristo voittajaa

Johanna Lammassaaren menestystä juhlistettiin KPK-yhtiöiden pikkujouluissa-
Johanna Lammassaaren menestystä juhlistettiin KPK-yhtiöiden pikkujouluissa- Kuva: KP Jakelu

Johanna Lammassaari on tuore Miss Model Pietarsaari 2019. Miss Model ja Best Models- tapahtuma järjestetään vuosittain Pietarsaaressa. Tapahtumassa esitellään lahjakkaita uusia mallilupauksia, sekä mallin työn laajaa kirjoa. Kisaajina mallikatselmuksessa on kaikenikäisiä ja monenkokoisia naisia ja miehiä.

– Mallikeikat voivat olla kuvauksia, näytöksiä, promootioita, sometusta tai vaikka tv-avustajana toimimista. Alalla tarvitaan eri-ikäisiä,- kokoisia ja -tyylisiä, mutta osaavia malleja, muistuttaa tapahtuman tuottava Mallitoimisto Matinea.

Best Models & Miss Model Pietarsaari 2019 mallikatselmuksen jury noteerasi finalisteista lupaavimmaksi kokkolalaisen lehdenjakajan, Johanna Lammassaaren. Hän työskentelee KP Jakelussa lehdenjakana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Miss Model Pietarsaari 2019 -titteli kuuluu Johannalle, koska hän on mallina monipuolinen, hän säteilee positiivista energiaa ja hänellä on valmis moderni look, totesi juryn puheenjohtajana toiminut Miss Pohjois-Suomi Beauty Reija Leinonen.

Tuomaristo kiitti myös Johannan yhteistyötaitoja ja rohkeutta heittäytyä rooliin mainoskuvauksissa.

Mallikatselmus käytiin marraskuussa Pietarsaaren Milanassa. Best Fashion Model vuosimallia 2019 on lukiolainen Otto Wikström Kälviältä ja Best Ad Model on sisustaja-stailaaja Pia-Tinna Björkgren Vaasasta.

Tuomariston muodostivat Reija Leinosen johdolla tuottaja-malli Arctic Cherry, tyylikonsultti- mallikouluttaja Anne Sivonen ja valokuvaaja Nathan French.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä