Paikallisuutiset

Keskipohjalainen LVI-yritys PetenPutki Oy siirtyy uuteen omistukseen – Kokkolan LVIS-Palvelu ostaa liiketoiminnan

QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja ja Kokkolan LVIS-Palvelun toimitusjohtaja Heikki Kiiskilä. Kuva: Kokkolan LVIS-Palvelu

Talotekniikkakonserni QMG:n tytäryhtiö Kokkolan LVIS-Palvelu ostaa LVI-huolto- ja korjauspalveluita tarjoan PetenPutki Oy:n liiketoiminnan, tiedottaa Kokkolan LVIS-Palvelu. Kaupoilla ei ole vaikutuksia kummankaan yrityksen henkilöstöön.

Viiden asentajan suuruinen PetenPutki Oy tarjoaa palveluita Kokkolan lisäksi myös Himangalla, Lohtajalla, Kälviällä ja Pietarsaaressa. Yrityksen ostaneen Kokkolan LVIS-Palvelun leivissä työskentelee noin 20 LVI-ammattilaista.

– Haluamme rakentaa monipuolisen ja kattavan LVI-urakoinnin ja -palveluiden repertuaarin Keski-Pohjanmaata varten. PetenPutki tuo Kokkolan LVIS-Palveluun taitavan tiimin nopean LVI-palvelun tehtäviin, kertoo QMG:n Pohjois-Suomen aluejohtaja ja Kokkolan LVIS-Palvelun toimitusjohtaja Heikki Kiiskilä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Nyt oli oikea hetki yhdistymiselle. Olemme keskustelleet QMG:n kanssa pidemmän aikaa, joten tunnemme toisemme ja näemme synergiat, kertoo PetenPutken omistajayrittäjä Petri Forsell.

Yrityksen työntekijät jatkavat työkavereina yrityskauppojen jälkeenkin. Kauppojen myötä Forsellista tulee QMG:n emoyhtiön Nimlas Groupin osakas.

Forsell näkee, että Pohjanlahden rannikkoseudun investointibuumi tuo yhtiölle mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

– Osana valtakunnallista konsernia, jonka toimintaperiaate on paikallisuuden kunnioittaminen, pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laajempia palveluita, Kiiskilä ja Forsell toteavat tiedotteessa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

PetenPutki järjesti tämän vuoden ensimmäisellä puoliskolla painonpudotuskampanjan.

– Olemme aina panostaneet työssä viihtymiseen ja terveyteen, ja QMG:n puitteissa sitä on hyvä jatkaa, Forsell sanoo.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä