Paikallisuutiset

Kesäjuhla on viritetty valmiiksi Pietarsaaressa

Jaakon Päivien lähestyminen on tuttuun tapaan saanut Pietarsaaren yhdistykset ja harrastusryhmät kiihkon valtaan. Nyt pitää ottaa tilaisuudesta vaari! Esimerkiksi Pietarsaaren Näyttämö on virittänyt uudelleen esityskuntoon Suomen hevosen.

Svenska Gårdenin remontti on loppusuoralla ja tapauksen kunniaksi siellä avataan Hasse Hästbackan näyttely, jonka otokset kuvattiin viime kesänä Sikurimuseolla ns. neulansilmäkameralla

Myös Kaupunginhotellin remontti on valmis. Maanantaina hotelli järjestää kirpputorin. Myyntiin tulee hotellin vanhoja huonekaluja, tekstiilejä ja keittiövarusteita. Terassilla on ohjelmaa läpi viikon.Jaakon Päivien vetovoimaa koettaa hyödyntää myös kehitysyhtiö Concordia, joka esittelee seudun työmarkkinoita mahdollisille paluumuuttajille.an, miksi seudulle kannattaisi muuttaa. Täällä on pula työvoimasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Opaskerho järjestää ohjelmaa molemmilla kotimaisilla. Maanantai-iltapäivänä voi lähteä opastetulle kierrokselle vanhalle hautausmaalle.

Jaakon Päivien teema on tällä kertaa "Made in Jeppis" Finn Pietarsaari on teettänyt sateenvarjoja, termosmukeja ja lippiksiä, joissa on tuo logo.

Kommentoi Ilmoita asiavirheestä